Aafke Sommers

25 jaar

Interesses

Fitness, koken, fashion, media, voetbal

Favoriete gerechten

Lasagne, groene curry, taartjes, ijs

Favoriete oefeningen

Lunges, Crosstrainer

In mijn vrije tijd

Uiteten, shoppen, trainen, uitgaan, voetbal kijken

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Ik ben Aafke Sommers, 24 jaar oud en woon momenteel in Arnhem. Ik ben inmiddels afgestuurd als Crossmediale Communicatiespecialist en vind marketing en media erg interessant. Ik ben een spontaan persoon en houd erg van gezelligheid, het liefst ga ik met vriendinnen leuke dingen doen, zoals uitgaan, samen komen, naar het park en leuke lunchplekjes.

Ontmoet je coach

Mijn naam in Aafke Sommers en ik woon momenteel in Arnhem en ben afgestudeerd als Crossmediale Communicatiespecialist. Ook heb ik eerst de opleiding Sport & Bewegen gevolgd, maar ik ben hier helaas gestopt, omdat ik last had van mijn enkelblessure. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al erg sportief geweest en dit is eigenlijk altijd zo gebleven! Doordat ik veel sportte en kon eten wat ik wilde lette ik vaak niet op wat nou echt gezond voor mij was. Ik kwam ook nooit aan en had een slank figuur. Nu merk ik dat dit niet meer zo werkt, na mate je ouder wordt veranderd je lichaam en ook je voedingspatroon. Ik ben nu meer bezig met gezondere voeding en mijn lichaam te geven wat hij nodig heeft. Eigenlijk twijfelde ik eerst of ik wilde deelnemen aan Personal Body Plan, ik was erg bang om teveel spieren te krijgen, maar wilde wel meer leren over gezondere voeding. Ik werk soms ook als model en hierbij zijn maten erg belangrijk. Maar tot mijn grote verbazing werd ik van krachttraining niet breder maar bereikte ik juist mijn doel. Hier werd ik heel erg gemotiveerd van en steeds meer mensen in mijn omgeving vroegen mij om advies. Ik kwam er achter dat ik het heel erg leuk vind om mensen te helpen en te motiveren. Ook ben ik koken en bakken heel erg leuk gaan vinden, ik kook graag voor vrienden of mijn familie. Ik probeer daarbij ook vaak nieuwe dingen uit of gerechten die ik erg lekker vindt maar dan een gezonde variant er van. In mijn dagelijks leven hou ik nog van uitgaan, leuke lunchrooms bezoeken, reizen, shoppen;), met vriendinnen afspreken en naar voetbalwedstrijden gaan. Doordat ik veel sociale dingen doe is het ook soms moeilijk om een balans te vinden tussen gezond en genieten. Ik probeer vooral samen met mijn deelnemers naar die balans te zoeken. Ik sta helemaal achter de visie van Personal Body Plan, het staat open voor je eigen keuzes en geeft je veel vrijheid. Je kunt de dingen eten en doen die jij leuk vindt, zodat er voor iedereen een weg is naar het behalen van zijn doel. Ik heb er heel veel zin in en wil graag onderdeel zijn van jouw weg naar een gezondere lifestyle!

Wat motiveert mij

Het motiveert mij om mensen te helpen die geen raad weten met voeding of trainingen. Ik geef graag advies hoe het beter kan of hoe het op jouw manier wel gaat werken. Iedereen zit anders in elkaar en samen naar een doel werken motiveert mij het meest. Dat ik vanaf de start tot het gewenste eind kan helpen, totdat iedereen helemaal tevreden is.

Aafke Sommers is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach