Chanou Leeters

23 jaar

Interesses

Sporten, voeding, mensen helpen is iets wat ik graag doe

Favoriete gerechten

Iets wat je wel vaak terug ziet komen bij mij is kwark en pindakaas. Ik kan daar nog steeds echt van genieten.

Favoriete oefeningen

HIPTRUSTER sowieso, en nog vele andere oefeningen waarbij ik m'n spieren lekker voel branden.

In mijn vrije tijd

Tijd doorbrengen met mijn lieve vriend en vrienden

Social media

Instagram

Bio

Mijn naam is Chanou. Ben op 3 december 1993 geboren in een klein dorpje in Limburg. Afgelopen jaar afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Dit jaar begin ik aan de opleiding voeding en diƫtetiek. Als klein kind deed ik al veel aan sport, niets was gek genoeg. Nu is daar dan ook krachttraining bij gekomen. Ook voeding speelt een belangrijke rol, omdat mijn lichaam geen gluten mag. Mijn voldoening haal ik uit het helpen van andere.

Ontmoet je coach

Zoals ik al omschreef deed ik vanaf klein meisje al veel aan sport, niets was gek genoeg. Zo heb ik jaren op wedstrijdzwemmen gezeten. Waar ik altijd met veel plezier naartoe ging. Een paar jaar geleden werd ik heel erg ziek. Wegens ontzettend buikpijn en lichamelijk niet in orde moest ik stoppen met sporten en kwam een tijd van onderzoeken. Hier kwam uit dat mijn lichaam niet tegen gluten kan. Ik moest vanaf nu dus beginnen met een glutenvrij leven.. Heel lastig als je daar niets over weet. Gelukkig heb ik veel hulp gekregen. In die tijd had mijn lichaam ook veel te voorduren gehad. Om aan te sterken ben ik begonnen met krachttraining. Ik ben toen begonnen aan pbp, dit is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb. Niet alleen is mijn lichaam weer helemaal opgeknapt ook voel ik me beter als te voren. Nu wil ik met mijn verleden ook andere helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want zeg nou zelf er is toch niets mooiers dan mensen die werken aan zichzelf en weer gelukkig zijn!

Wat motiveert mij

De ontwikkeling van je eigen lichaam, maar niet alleen doordat ik merk dat ik er lichamelijk beter uit kom te zien, ook zit ik veel lekkerder in mijn vel en heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Dit alles zorgt ervoor dat ik gemotiveerd blijf om door te gaan.. Want buitenkant is fijn, maar hoe je je voelt is nog het allerbelangrijkste!

Wil jij Chanou Leeters als coach?Schrijf je in!