Claudio Fray

22 jaar

Interesses

Sport, krachttraining, films, festivals, eten, voeding, koken, internet, coaching

Favoriete gerechten

Gevulde groente, vezelrijke kwarktaart, mango, bessen, meloen, ovenschotels, ijs

Favoriete oefeningen

Jump Squats, Cable Fly, Military Press, Hanging Leg Raise, Roeien

In mijn vrije tijd

Films, eten, koken, vrienden, festivals, bankhangen, chillen, sporten

Social media

Instagram

Twitter

Bio

Mijn naam is Claudio Fray. Ik ben een enthousiaste Personal Body Coach en sporter en ben een fan van lekker en bewust eten. Ik ben iemand die zichzelf graag uitdaagt en andere motiveert het beste uit zichzelf te halen. Ik zie eerder kansen dan bedreigingen waardoor ik durf weloverwogen risico’s te nemen.

Ontmoet je coach

Tijdens mijn studie Geneeskunde werd mij een ding overduidelijk: de meeste gezondheidswinst valt niet te behalen in het ziekenhuis. Het zijn de fanatiekelingen die bloggen, trainen, inspireren en die anderen motiveren om de beste versie van zichzelf te zijn. Daarom wil ik mijn medische kennis gebruiken om jou gezonder en fitter te maken! In mijn tienerjaren ben ik altijd bezig geweest met sport. Ik heb aan wedstrijdzwemmen gedaan, daarna waterpolo en vervolgens heb ik twee jaar aan dans gedaan (stijldansen, jazz-, klassieke- en moderne dans). Ik heb ook een jaar in een semi-professionele dance company gezeten. Het was een fantastische tijd! Toch had ik veel moeite met mijn gewicht. Ik was hierdoor heel onzeker en ongelukkig en keek elke keer wanhopig in de spiegel. Toen ik in 2013 mijn dieptepunt had bereikt besloot ik de strijd met wanhoop aan te gaan. Ik was bereid te doen wat nodig is om op een goede manier fit te worden. En al gauw kwam ik in contact met de fantastische wereld van fitness en voeding. Begin dit jaar kwam ik in contact met PBP en al gauw was ik verkocht. Een geweldig concept! Nu ben ik een fanatieke sporter en word intens gelukkig van alles wat te maken heeft met voeding. Ik ga graag naar de gym en sta elke dag in de keuken. Soms wel uren! Omdat mijn liefde voor voeding zo groot is, ga ik dit jaar beginnen aan een opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool NTI. Dit sluit natuurlijk naadloos op mijn medische kennis en werkzaamheden als Personal Trainer en Personal Body Coach.

Wat motiveert mij

Wat mij motiveert is zien hoe mensen door een nieuwe lifestyle opbloeien. Het is een proces die ik al een paar keer heb mogen meemaken en het blijft een van de mooiste dingen die ik ooit heb meegemaakt!

Wil jij Claudio Fray als coach?Schrijf je in!