Eva Luna Poorthuis

22 jaar

Interesses

Sport, voeding, reizen, nieuwe culturen ontdekken, muziek en business.

Favoriete gerechten

Mango, banaan, bananenbrood, frambozen, frisse salades, pindakaas en chocolade.

Favoriete oefeningen

Chin-up, Hip Thrust, Romanian Deadlift en KAATSU training.

In mijn vrije tijd

Sporten, concerten bezoeken, koken, tijd spenderen met vrienden en familie, wandelen en reizen.

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Eva Poorthuis woonachtig in Utrecht. Ik beschik over een BBA in International Business Management. Deze heb ik afgerond aan de Hogeschool TIO. Ik verbeter mijn skills door continue te blijven ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Ik ben erg gedisciplineerd, positief, gemotiveerd en probeer het beste uit het leven te halen. Ik hou er van om nieuwe landen te ontdekken en kennis te maken met nieuwe culturen.

Ontmoet je coach

Hi there, ik ben Eva. Ik was van jongs af aan al erg sportief. Van tennis, hockey, HIIT, hardlopen tot aan softbal, alle sporten deed ik wel. Door de jaren heen ontwikkelde mijn passie voor sport en voeding. Echter, er ontbrak altijd iets waardoor ik niet optimaal resultaat behaalde en progressie boekte. Toen ik ongeveer 18 jaar was begon mijn liefde voor krachttraining te groeien. In die jaren heb ik gewerkt met verschillende mensen die mijn hielpen met het ontwikkelen van de levensstijl die het beste werkt voor mij. Die heb ik nu gevonden en met blijvend resultaat! Natuurlijk ben ik niet de enigste die deze oneindige rollercoaster van fabeltjes en pogingen ervaren heeft. Toen PBP mij vroeg of ik interesse had om coach te worden, aarzelde ik geen moment. Niets liever dan anderen verder helpen en ondersteunen bij het behalen van hun succes. Inmiddels werkzaam als online lifestyle coach voor ClubSven een personal training studio gevestigd in Utrecht. Tevens volg ik de Bayesian Bodybuilding personal trainingscursus. Je bent immers nooit uitgeleerd! Wil jij de stap maken en echt nu veranderen en doorpakken? Dan ben ik ready om met jou de volgende stap te maken! Join #teamevaluna

Wat motiveert mij

Het motiveert mij om telkens een nieuwe uitdaging aan te gaan, doelen te stellen en uit mijn ‘’comfort zone’’ te stappen. Daarnaast haal ik mijn energie uit feedback en verbeteringen en deel ik deze energie graag met anderen op een positieve wijze.

Eva Luna Poorthuis is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach