Fleur Oudt

28 jaar

Interesses

Reizen, food, mode, sport

Favoriete gerechten

Italiaans, Frans, wijn

Favoriete oefeningen

Hip thrust, Lateral pulldown2

In mijn vrije tijd

Uit eten, shoppen, hond, cultuur, reizen

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Ik ben Fleur en woon samen in Hoorn. Ik ben een doorzetter, vrolijk en een levensgenieter. Ik houd van sporten, lekker eten en feestjes, maar ook van hard werken. Na als docent geschiedenis te hebben gewerkt volg ik nu een opleiding in de mode en heb daarnaast een foodtruck waar ik in de weekenden mee op festivals en evenementen sta.

Ontmoet je coach

Al jaren was ik eigenlijk niet helemaal tevreden met mijzelf. Het dieptepunt kwam voor mij toen ik vorig jaar mijn baan opgezegde als docent, omdat ik naar Hoorn was verhuisd en het heen en weer reizen naar Rotterdam niet meer trok. Doordat ik ineens geen werk meer had en daardoor ook geen structuur viel ik in een enorm diep gat. Ik zal veel thuis en verveelde me, eten was een goede afleiding. Dat resulteerde in steeds minder energie en meer onvrede over mijn lichaam. Ondanks dat ik veel aan sport deed, zag ik daar vrij weinig van terug. Het frustreerde me ook, maar wist niet wat ik eraan kon doen of hoe ik dat aan moest pakken. Van alles heb ik gedaan: sportvasten, diƫten, extreem veel sporten. Het hielp allemaal maar voor eventjes en mijn mindset veranderde er niet door. Toen ik Personal Body Plan tegenkwam twijfelde ik geen seconde, ik schreef me gelijk in. Ik ben eigenlijk sinds mijn 14e obsessief bezig geweest met voeding. Nooit was ik tevreden wanneer ik in de spiegel keek, hoeveel mensen ook zeiden dat ik er goed uitzag. Ik was er eigenlijk zo klaar mee om mijzelf altijd maar naar beneden te halen en nooit blij te zijn met wat ik zag. Personal Body Plan heeft mij hierbij enorm geholpen. Als ik nu in de spiegel kijk ben ik tevreden. Ik weet ook dat ik er nog niet ben, maar ben zeker trots op wat ik nu bereikt heb. Ik heb meer energie, mijn kleding staat beter en bovenal ben ik gewoon gelukkiger en vrolijker. Ik heb onwijs veel zin om bij jullie aan de slag te gaan, anderen te stimuleren en begeleiden en daarnaast verder te blijven werken aan de beste versie van mijzelf!

Wat motiveert mij

Mijn motivatie in het leven is dat ik de beste versie van mezelf wil worden. Ik wil doen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Ik krijg energie van mijn werk, mijn vrienden, sport en alle leuke dingen die er in het leven te doen zijn.

Wil jij Fleur Oudt als coach?Schrijf je in!