Hanneke Kuipers, 31

Een gezonde leefstijl en een druk leven zijn prima te combineren.

Nog maar 4 plekken beschikbaar Kies Hanneke Kuipers als coach
8.82 / 10

200 beoordelingen

BloggerBurn-outKookliefhebberOriginal en PremiumPrikkelbaar Darm Syndroom
Coaches Hanneke Kuipers

Over coach Hanneke Kuipers

Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het bedenken van nieuwe gerechten voor mijn blog, het zoeken naar leuke restaurantjes en trainen. Stilzitten is in ieder geval niet mijn sterkste punt.

Ik sportte altijd een aantal weken fanatiek, om vervolgens weer weken fanatiek af te haken. Dat wilde ik niet meer en daarom schreef ik me in voor Personal Body Plan. Een zoektocht waarin ik mezelf beter heb leren kennen en beter weet wat mijn lichaam nodig heeft om me fit te voelen. Inmiddels ben ik gemotiveerd te blijven trainen.

Ik heb ontdekt dat je veel meer kunt bereiken dan je zelf voor mogelijk houdt. Mijn grootste progressie? Trots durven te zijn op wat ik heb bereikt.

Ik wil mensen mijn mening niet opleggen, maar ze aan het denken zetten. Vanuit deze gedachte startte ik mijn blog, volgde ik een cursus tot gewichtsconsulente en werd ik lifestyle coach.

Slank en energiek zijn is niet te bereiken door al zappend op de bank te liggen. Goed eten kan ook in een druk leven en hoeft niet lastig en tijdrovend te zijn. Ik hoop jou te inspireren tot actie over te gaan!

Wat deelnemers zeggen over Hanneke Kuipers

Ben je klaar om te starten?

Start nu gratis en krijg 1, 2 of 3 maanden van jouw plan cadeau!

Kies Hanneke Kuipers als coach

Hanneke Kuipers coacht de volgende plannen