Kirsten Franken

28 jaar

Interesses

Gezonde voeding, lekker sporten, zo veel mogelijk reizen en fotografie(natuur&dieren).

Favoriete gerechten

Eigenlijk alles dat Italiaans is!

Favoriete oefeningen

Planking, hiptruster & legcurl.

In mijn vrije tijd

Ga ik graag de deur uit met mijn vriend of ben ik bezig mijn volgende reis of uitje te plannen!

Social media

Instagram

Bio

Mijn naam is Kirsten Franken, bouwjaar 1988 en geboren en getogen in omgeving Breda. Naast mijn baan als Personal Body Coach, ben ik ook werkzaam als verkeersleider Metro bij de RET in Rotterdam. Een uitdagende baan met veel onregelmatige diensten (lees:veel nachtendiensten). Eerst een excuus om te snoepen en weinig te bewegen…inmiddels houdt het me niet meer tegen!

Ontmoet je coach

Ken je dat? Het moment dat je besluit dat het nu echt tijd is om iets te gaan aan die kilo’s? Dat je net die knop in je hoofd hebt omgezet en er helemaal voor wil gaan dit keer. En dat iedereen om je heen dan zegt “tuuuurlijk, succes ermee, ik spreek je over een maand wel weer. Eerst zien of je het kunt volhouden”. Dit is iets wat ik vaak heb gehoord, maar gelukkig sinds Januari 2014 niet meer. Ik heb toen het roer om weten te gooien en ben inmiddels 16 kilo kwijt. Ik heb hier 3 jaar over gedaan….gewoon rustig en stap voor stap, op die manier is het voor mij vol te houden. Ik ben altijd op zoek geweest naar iets dat werkt voor mij! Ik houd van lekker eten en een goed feestje en werk ook nog onregelmatige diensten….iets wat met een beetje planning goed te doen is, als je maar bereidt bent om ervoor te werken. PBP heeft mij hierbij handvaten gegeven die ik nog jaren kan en zal gebruiken… Inmiddels ben ik sinds Januari 2016 Personal Body Coach, iets wat ik met veel passie doe. Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en welk gevoel ze daarbij krijgen. En fitte levensstijl is voor iedereen mogelijk…waar een wil is, is een weg…..maar soms heb je daar wat hulp bij nodig! Kan ik jou helpen met jouw plan?

Wat motiveert mij

Steeds een klein beetje progressie zien bij een ander of bij mezelf…stap voor stap! Niet in één maand tien kilo eraf…maar geleidelijk met een gezond voedingspatroon dat iemand jaren kan gebruiken. Het gevoel dat je dan krijgt als je in spiegel kijkt….DAT motiveert mij!

Kirsten Franken is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach