Rachelle de Letter

40 jaar

Interesses

Lezen, trainen, hardlopen, uitgaan

Favoriete gerechten

geroosterde groenten, vis

Favoriete oefeningen

Squat, Romanian dead lift, Chin up

In mijn vrije tijd

Gezin, trainen, hardlopen, vrienden

Social media

Instagram

Bio

Met mijn achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige (15 jaar ervaring) én afgeronde opleidingen als coach, voedingsdeskundige en gewichtsconsulente vind ik het leuk om jou te begeleiden met het behalen van jouw doelstellingen. Net als jij werk ik continu aan mijzelf om steeds een beetje beter te worden, met als doel een betere versie van mezelf!

Ontmoet je coach

Als moeder van twee kinderen (6 en 8 jaar) coach ik al geruime tijd PBP deelnemers in hun plan. Ik help ze in hun bewustwording en leer ze verantwoorde keuzes te maken in voeding, training, herstel en gedrag. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool, want ook als coach train ik regelmatig en start ik binnenkort aan mijn 4e half jaar PBP. Ook is het koken, bakken en ontdekken van nieuwe recepten een hobby van me. Met name dan de verantwoorde keuzes, zoals een lekker recept van een zwarte bonen brownie, carrotcake of linzenpasta. Met al heel wat tevreden deelnemers en mooie resultaten ben je verzekerd van een betrokken coach die er samen met jou voor gaat.

Wat motiveert mij

Ik heb altijd mijn doel voor ogen gehouden. Mijn doel was een sterk fysiek. Door dit te blijven visualiseren, ook op moeilijke momenten, had ik de kracht om door te gaan. Hard werken werpt zijn vruchten af en als je dat eenmaal zelf ervaart, ga je er helemaal voor.

Wil jij Rachelle de Letter als coach?Schrijf je in!