Talitha Huis

25 jaar

Interesses

Fitness, koken, voeding, reizen, fashion

Favoriete gerechten

Chocolade, pindakaas

Favoriete oefeningen

Deadlift, Hip Thrusters

In mijn vrije tijd

Koken en bakken, sporten, kitesurfen, films kijken, shoppen

Social media

Instagram

Twitter

Bio

Momenteel ben ik derdejaars student van de HBO-opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de HvA. Ik houd enorm van bezig zijn en daarom is sporten van jongs af aan al een uitlaatklep voor mij en zoek ik daar veel uitdaging in. Ik ben dan ook iemand die zich voor 100% inzet en erg gedreven is.

Ontmoet je coach

Van jongs af aan is sporten al mijn passie en uitlaatklep en daarom ben ik twee jaar geleden gestart met de HBO-opleiding Sport, Management en Ondernemen (SM&O). Via mijn stage bij Personal Body Plan en het volgen van mijn eigen Personal Body Plan, heb ik enorm veel geleerd over training en voeding. Ook heb ik de cultuur en visie van Personal Body Plan leren kennen. Met deze kennis wil ik graag meer mensen helpen met het behalen van hun gewenste resultaat. Na jaren veel getraind te hebben voor voltige, werd vijf jaar geleden kitesurfen mijn nieuwe passie. Kitesurfen is voor mij enorm genieten en het geeft een gevoel van vrijheid. Helaas is dit niet iets wat ik dagelijks kan doen en bleef het een hobby. In die tijd miste ik iets waar ik mijn ei in kwijt kon, (dagelijks) plezier in kon hebben en vooral iets waar ik mezelf in kon verbeteren en om een doel bij te hebben. Ik ben namelijk een enorm doelgericht persoon. Door het kitesurfen en hypermobiliteit liep ik helaas een knie- en enkelblessure op. Vervelend, maar het gaf ook weer nieuwe mogelijkheden omdat ik daardoor in aanraking kwam met krachttraining en fitness. Na een aantal keer trainen met mijn fysiotherapeut interesseerde deze sport mij steeds meer. De progressie die ik boekte, inspireerde en motiveerde mij enorm. Ik ben mij vanaf toen verder gaan verdiepen in krachttraining en voeding. Ik zie in krachttraining heel veel uitdaging, het geeft doorzettingsvermogen en het verhoogt mijn zelfvertrouwen. Ik haal er veel voldoening uit en het geeft structuur in mijn leven. Personal Body Plan heeft mij ook erg geholpen met het vinden van een levensstijl die past bij mij waardoor ik lekker in mijn vel zit en meer energie heb. Sport is en blijft de rode draad in mijn leven. Nu zit ik bij SM&O en bij Personal Body Plan helemaal op mijn plek en is mijn passie voor fitness, voeding en het helpen van mensen steeds meer aan het groeien. Vanuit deze passie wil ik ook anderen motiveren het beste uit zichzelf te halen.

Wat motiveert mij

Tijdens mijn opleidingen heb ik gemerkt dat mensen helpen mij veel voldoening geeft. Het motiveert mij om mensen te kunnen helpen die de stap durven te nemen om iets te veranderen aan hun levensstijl en te zien hoe deze mensen weer opbloeien, psychologisch en fysiek.

Wil jij Talitha Huis als coach?Schrijf je in!