Yoni Groot

23 jaar

Interesses

Krachttraining en hardlopen, voeding, fotografie, natuur, muziek en gezondheid.

Favoriete gerechten

Rijstwafels met pindakaas en banaan, rijst of pasta met broccoli en gerookte zalm, aardappeltjes met kip uit de oven en alles met een speculaassmaak.

Favoriete oefeningen

De pull up, latt prayers, side en front raises en de hip thrust.

In mijn vrije tijd

Buiten zijn, kennis opdoen, wandelen, trainen, muziek luisteren

Social media

Instagram

Bio

Mijn naam is Yoni Groot. Ik ben sportief, enthousiast, creatief en eigenlijk altijd wel vrolijk. Ik ben vaak in de gym te vinden (aan het werk als personal trainer of om zelf te trainen) en ook met voeding bezig zijn vind ik erg interessant.

Ontmoet je coach

Al van jongs af aan weet ik dat ik mensen wil helpen. Ik dacht altijd dat ik dit wilde doen als juf op de basisschol en ging dus, toen ik een vervolg studie moest kiezen, naar de Pabo. Tijdens mijn stages kwam ik er achter dat ik het veel interessanter vind om mensen (en kinderen) individueel te begeleiden en dat voor de klas staan niet is wat ik wil doen. Ik stopte met de Pabo en ging een andere richting op. Inmiddels heb ik mijn diploma’s Gewichtsconsulente, Personal Trainer, Lifestyle Coach en Vitaliteitscoach op zak en is mensen helpen bij het behalen van hun doelen niet alleen mijn passie en dat wat ik het liefste doe, maar ook mijn werk. Ik vind het fantastisch om ook als Personal Body Coach deelnemers te begeleiden naar de beste versie van zichzelf! Zelf ben ik in februari 2015 begonnen met mijn eigen Personal Body Plan. Ik was toen zelf ook al een langere tijd opzoek naar een aanpak waarmee ik op een ‘goede’ en gezonde manier aan mezelf kon werken. Ik heb mezelf mede door mijn eigen Personal Body Plan nog beter leren kennen en geleerd wat voor mij werkt en wat juist niet werkt. Op de juiste manier omgaan met gedrag, voeding, training en herstel is naar mijn mening dé manier om daadwerkelijk #debesteversievanjezelf te worden. Ik geloof erg in de woorden #doewatwerktvoorjou want iedereen is uniek! Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!

Wat motiveert mij

Wat motiveert mij? Het geeft mij veel energie en voldoening om mensen te kunnen helpen met het bereiken van hun doel(en). Dat ik met mijn kennis en ervaring een steentje bij kan dragen aan tijdens het proces om #debesteversievanjezelf te worden vind ik heel bijzonder en vooral heel leuk om te doen.

Wil jij Yoni Groot als coach?Schrijf je in!