Aafke Sommers

26 jaar

Interesses

Koken/bakken en voeding, sport: krachttraining en teamsporten, marketing, media en communicatie, fashion.

Favoriete gerechten

Lasagne, groene curry en taartjes

Favoriete oefeningen

Lunges, deadliften

In mijn vrije tijd

Sporten: krachttraining en bodybalance. Ik hou van shoppen, films, terrasjes, uiteten, feestjes met vriendinnen, voetbalwedstrijden bezoeken, films, 24kitchen kijken, nieuwe gerechten en baksels uitproberen, reizen en genieten van mijn vrije tijd.

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Mijn naam is Aafke Sommers, 25 jaar en woon in Arnhem. Inmiddels werk ik bijna 2 jaar met veel plezier voor Changing Life. Ik ben begonnen met een opleiding sport en bewegen en daarna door gegaan met een studie op het gebied van marketing en communicatie. Behalve dat ik mij veel bezighoud met sport, ben ik ook werkzaam in de fashion branche. Het bedrijf waar ik voor werk zit naast de HUB, ideaal dus;)  Een paar jaar geleden merkte ik dat ik helaas niet meer kon eten wat ik wilde. Veel feestjes, etentjes en gezellige avondjes lieten me inzien dat er wel wat moest gebeuren om mijn lichaam in shape te houden. Eerst was ik bang dat krachttraining mij te breed zou maken. Ik werkte toen ook als model in het buitenland en wist dat maten heel erg belangrijk waren. Maar nadat ik 4 keer per week krachttraining deed zag ik het tegenovergestelde. Mijn shape veranderde en ik was hier juist erg blij mee. Nu weet ik ook hoe belangrijk het is om balans te houden. Ik ben iemand die graag bezig is en geen feestje/etentje wilt overslaan en om dit te blijven doen, weet ik nu wat daar tegenover moet staan.

Wat motiveert mij

Het motiveert mij om mensen te helpen met verschillende doelen. Iedereen is anders en er is geen concrete oplossing voor hoe iemand zijn of haar doel gaat behalen. Veel tijd in iemand steken, geduld hebben en gezelligheid werkt voor mij het beste om mijn deelneemsters te helpen. Ik ben geïnteresseerd in de mens, ben benieuwd naar waar het gedrag vandaan komt en hoe we dit het beste samen kunnen aanpakken. Mijn doel is bereikt als ik een dikke lach op mijn gezicht heb, omdat ik te horen heb gekregen dat die favoriete jeans bijvoorbeeld weer past. Ook ben ik erg positief ingesteld en een echte doorzetter, ik breng dat graag over zodat we door teamwork ook echt het doel van de deelnemer behalen. So let's go!

Wil jij Aafke Sommers als coach?Schrijf je in!