Alwin Houwaart, 30

Be the person you want to be and let your dreams come true!

Kies Alwin Houwaart als coach
8.82 / 10

150 beoordelingen

BodybuildingPersonal Trainer
Coaches Alwin Houwaart

Over coach Alwin Houwaart

Hoi ik ben Alwin en woonachtig in Rijnsburg waar ik samenwoon met mijn vriendin. Ik train al zo’n 10 jaar met heel veel plezier en passie! Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis op fitnessgebied te verbreden. Nu als coach is het mijn doel om mijn kennis met jullie te delen en hele mooie resultaten te halen tijdens jullie Personal Body Plan! Daarom kan ik niet wachten jou te coachen en er een mooie tijd van te maken!

In 2015 heb ik voor 6 maanden PBP gevolgd, ik zag op social media zoveel goede resultaten dat ik het ook wilde ervaren om meer kennis te vergaren over de pijlers gedrag, voeding, training en herstel. Ik heb dat half jaar veel geleerd en mooie resultaten behaald waar ik erg trots op ben. Het heeft mij doen veranderen in een ander mens dat veel zelfverzekerder door het leven gaat dan voorheen. Daarom zou ik het iedereen aan willen raden die graag wil veranderen! So come into action!!

Mijn motivatie om te coachen komt omdat ik zelf grote veranderingen heb doorgemaakt op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Ik ben vroeger aardig dik geweest en heb me erg onzeker gevoeld. Vandaag de dag voel ik me zelfverzekerd en heb ik plezier in alles wat ik doe! Dit gevoel wat ik ervaar wil ik jullie ook geven door hard te werken aan jullie doelen en er voor de volle 100% samen voor te gaan om een betere versie van jezelf te worden!

Alwin Houwaart coacht de volgende plannen