Andrea Bosch

23 jaar

Interesses

Fitness (duh), eten (net zo logisch), schrijven, boksen, skaten, feestjes en katten.

Favoriete gerechten

Mama’s lasagne, pannenkoeken, pizza, chili, knapperig stokbrood – vers uit de oven, nasi, hamburgers, wraps, avocado’s, pannenkoeken, van die snoepjes met zo’n suikerlaagje, pompoensoep, rijstmetkipengroente en oja PANNENKOEKEN :-)

Favoriete oefeningen

Hipthrusters en Deadlifts.

In mijn vrije tijd

Vrienden, feestjes, sporten, strand, shoppen, familie, citytrips, boksen, Netflix, skaten.

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Hoi! Ik ben Andrea - aangenaam. Bekenden en vrienden beschrijven me als energiek, enthousiast en doelgericht (en als lang, maar dat ter zijde). Ik ben 23 jaar en woon in Leiden

Ontmoet je coach

'Jongetje', 'spriet' of 'speld', zo noemden ze me altijd. Vreselijk vond ik dat, want ik was niet alleen heel lang, doordat ik laat puberde had ik ook nog de vormen van een jongetje van 12. Vanaf een jaar of 18 leerde ik dat ik mijn lichaam kon bouwen en was ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik was echter ongeduldig en begon een maffe relatie met voeding op te bouwen - het was altijd alles of niks. In november 2015 startte ik daarom mijn PBP avontuur. Ik werkte toen al bijna vier jaar bij een sportschool in Warmond en trainde af en toe zes keer per week, dan weer een paar weken helemaal niet. Ik leefde volgens uitersten en vond het tóch gek dat ik niet de resultaten behaalde die ik wilde behalen. Ik had geen plan en dus bleef progressie uit, weet ik nu. Na mijn eerste half jaar heb ik meer (mentale) progressie geboekt dan ooit tevoren. Waar ik normaal na een slechte training of een ongeplande cheatmeal (of -day) altijd wachtte tot een nieuwe dag (maand, jaar…) weet ik mezelf nu direct te herpakken. De komende maanden ga ik op zoek naar wat voor mij de ultieme balans is. Hoeveel wil ik doen en laten voor de doelen die ik ooit wilde behalen? In hoeverre zijn deze doelen nog relevant voor me?

Wat motiveert mij

Een jaar geleden was dat het zichtbaar zien worden van de blokjes op mijn buik. Dankzij mijn PBP haal ik veel meer motivatie uit het kunnen optillen van zwaardere gewichten en ben ik in gaan zien dat het voor mij belangrijker is dat ik me goed voel, dan dat ik een sixpack heb. Ik vind het inmiddels ook veel te leuk om te merken dat ik sterker word; de bijkomende lijntjes en spierdefinitie zijn dan alleen nog maar een (zeer welkome) extra!

Wil jij Andrea Bosch als coach?Schrijf je in!