Angelique Flemming, 26

The difference between wanting and achieving is discipline

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.66 / 5
194 beoordelingen
Allround kapsterBikinifitnessBurn-outEmotie-etenFlexitariërGlutenallergieHaarstylistKookliefhebberLactoseintolerantieNatuurliefhebberSamenwonendVoedingsgedrag
Coaches Angelique Flemming

Over coach Angelique Flemming

In 2014 ben ik een eigen kapsalon gestart en sinds kort heb ik die lekker aan huis. Daarnaast ben ik dol op mijn twee keeshondjes. Heerlijk om uren met ze te wandelen in de natuur. Ik woon samen met mijn vriend, die overigens ook gek is op fitnessen. Samen zijn wij vaak in de sportschool te vinden.

Vroeger had ik een hekel aan sporten. Toch heb ik de stap genomen en heb ik de positieve effecten van krachttraining ervaren. Nu doe ik al een aantal jaar aan krachttraining om sterk en fit te zijn in het dagelijks leven. Na twee jaar zelf te hebben getraind ben ik gestart met Personal Body Plan. De basis die ik had is erg verbeterd. Mijn verandering is opgevallen. Iedereen wilde weten hoe ik dat deed en vroeg hulp aan mij.

Omdat ik weet hoe het is om een knop te moeten omzetten, kan ik je hierin goed begrijpen. Ik maak je bewust van je eigen krachten en bied je een luisterend oor. Tevens ben ik sterk van mening dat resultaat behalen en genieten samen kunnen gaan. Zet ook die stap naar een fit, energiek, gezond en vooral gelukkig leven. Let's do this together!

Wat deelnemers zeggen over Angelique Flemming

Ik ben erg trots op het behaalde resultaat

Angelique reageert altijd snel en denkt ook echt mee in wat werkt voor jou. Dit is voor mij belangrijk omdat ik het heel erg nodig heb om naar een doel te werken. Zij kan hier goed over meedenken en adviseren.

— Ilse

Lees het persoonlijke verhaal van Ilse

Ik heb absoluut geen spijt dat ik met Personal Body Plan ben gestart en ik vind het absoluut de investering waard

Ik heb bij Angelique echt het gevoel dat zij mij wil helpen en niet gewoon haar ‘job’ doet.

— Laura

Lees het persoonlijke verhaal van Laura

Angelique Flemming coacht de volgende plannen