Anjes Thonhauzer, 35

The only bad workout is the one you didn't do!

Nog maar 3 Original plekken beschikbaar Kies Anjes Thonhauzer als coach
4.28 / 5
72 beoordelingen
AlleenstaandBikinifitnessBurn-outDepressieEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberMuziekliefhebberOnregelmatig werkPrikkelbaar Darm SyndroomStewardessTravelerVeel onderwegVegetariërVoedingsgedragVoetbal
Coaches Anjes Thonhauzer

Over coach Anjes Thonhauzer

Mijn eigen Personal Body Plan is in 2016 begonnen omdat ik niet happy was met wat ik in de spiegel zag. Ik was niet dik maar het mocht allemaal wel wat strakker. Mijn leven als stewardess is geweldig, maar ook heel erg onregelmatig. Sport is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest en nadat mijn carrière in de paardensport abrupt eindigde door een blessure van mijn paard ben ik mijzelf gaan focussen op mijn eigen lichaam daar heb je immers alleen jezelf voor nodig!

Door mijn leven als stewardess dacht ik dat Personal Body Plan niet samen kon maar niets is minder waar. Het is heerlijk om een houvast te hebben in welke tijdzone we ook leven. Juist met een onregelmatig leven heeft Personal Body Plan zoveel te bieden om de fitste versie van jezelf te worden. Door vallen en opstaan wordt men wijze. Dit maakt het interessant en zorgt dat je altijd scherp en kritisch blijft!

Mijn motivatie om te coachen komt vooral door mijn eigen ervaring. Genieten van je leven, maar toch goede resultaten behalen. Door vele ups en down weet ik met elke situatie wel raad en creëren we uit liefde voor jezelf een mooie balans, nieuwe gewoontes en een body waar je trots op bent! Ik ben doelgericht en denk heel graag met je mee en geef 100% als jij dit ook doet en werken we samen aan de beste versie van jezelf! Tot snel ;)

Anjes Thonhauzer coacht de volgende plannen