Anne Koppelman, 28

Make yourself a priority!

🎁 Start gratis en krijg 1, 2 of 3 maanden van jouw plan cadeau! Kies Anne Koppelman als coach
8.74 / 10

159 beoordelingen

Burn-outHbo-niveauOriginal en Premium
Coaches Anne Koppelman

Over coach Anne Koppelman

Hi, ik ben Anne, 27 jaar en woonachtig in Amsterdam! Afgestudeerd bachelor Media and Entertainment Management. De afgelopen maanden heb ik zelf Personal Body Plan gevolgd en ben hierdoor verslaafd geraakt aan sport, voeding en wilskracht om ook mensen te helpen met het worden van de beste versie van henzelf. De gezonde levensstijl die ik toepas heeft mij veel goeds gebracht en wil ik graag overbrengen aan jou! Naast coachen werk ik ook bij de Changing Life Hub, hier vind je mij achter de desk.

Afgelopen twee jaar ben ik druk bezig geweest om uit mijn burn-out te komen en dit was voor mij niet makkelijk. PBP heeft mij veel structuur gebracht en meer kennis over mijn eigen gedrag! Samen met mijn eigen coach zochten wij naar wat het beste werkte voor mij. Dit was niet alleen sport en voeding gerelateerd maar eigenlijk ook switchen van job, zodat ik meer rust kreeg. Door PBP heb ik een hele nieuwe interesse gecreëerd: coaching, voeding en sporten!

PBP heeft mij zoveel goeds gebracht dat ik dit graag met anderen deel! Ik wil jou helpen met het vinden van de beste versie van jezelf. Doordat ik zelf weet hoe het is om uit een moeilijke periode te komen, kan ik jou helpen om balans te vinden. Make yourself a priority!

Ben je klaar om te starten?

Start nu gratis en krijg 1, 2 of 3 maanden van jouw plan cadeau!

Kies Anne Koppelman als coach

Anne Koppelman coacht de volgende plannen