Arinda Schoutsen, 30

Lief zijn voor jezelf is het beste medicijn!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.56 / 5
61 beoordelingen
BorstvoedingDepressieEmotie-etenFlexitariërFulltime jobHbo-niveauHikingHoogsensitiefHR-professionalKind(eren)NatuurliefhebberSamenwonendVoedingsgedrag
Coaches Arinda Schoutsen

Over coach Arinda Schoutsen

Hi! Mijn naam is Arinda Schoutsen-de Deugd. Samen met mijn man Sjors en dochter Flore (dec ’18) woon ik in Steenbergen. Ik houd van wandelen, reizen door Scandinavië, goede gesprekken én rust. Al van kleins af aan worstelde ik met mijn zelfvertrouwen en vond het lastig om als hoogsensitief persoon mijn plek te vinden in deze ‘’harde prikkelmaatschappij’’. Ik probeerde te voldoen aan andermans verwachtingen, had last van stemmingswisselingen, emotie-eten en was niet tevreden over mijn lichaam.

In 2017 kwam personal body plan op mijn pad en dat was precies wat ik zocht. Coaching op alle belangrijke vlakken. De gedragslessen openden mijn ogen, ik leerde de basis van krachttraining en ondervond hoe belangrijk herstel is. Op het gebied van voeding vond ik uiteindelijk een basis waardoor ik nooit meer hoef te schommelen in gewicht en stemming. Ik noem het ook wel mijn lieve leefstijl. Ik durf weer lief te zijn voor mezelf!

In 2019 ging het roer om. Ik nam ontslag als HR Adviseur en startte als Personal Body Coach. Ook schreef ik me in voor de post-hbo opleiding Leefstijl- en Vitaliteitscoach. Ik wil zó graag dat anderen ook lief zijn voor zichzelf! Het is tijd om ook jou te begeleiden in jouw zoektocht naar de beste (en liefste) versie van jezelf. Ben je (hoog)gevoelig en ben je toe aan een fijne manier van leven? Laten wij samen jouw liefste leefstijl ontdekken!

Arinda Schoutsen coacht de volgende plannen