Bart Wiendels, 21

"Rome wasn't build in one day" Op naar de beste versie van jezelf!

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Bart Wiendels als coach
5 / 5
1 beoordeling
AlleenstaandFeestjesKorfbalOnderwijsassistentParttime jobStudent
Coaches Bart Wiendels

Over coach Bart Wiendels

Van iemand die altijd een beetje overgewicht had en zich verschool in grote T-shirts tot de persoon die ik nu ben, en waar ik nog steeds elke dag keihard voor werk. Dat is wat Personal Body Plan voor mij betekent.

Vroeger at ik alleen wanneer ik honger had en dat is de grootste fout die ik kon maken. Door op die momenten te eten vulde ik mijn honger alleen maar tijdelijk op en kreeg ik daarna snel weer trek, dit eindigde dan ook vaak in een ongezonde snack eten puur uit gemakzucht.

Toen kwam Personal Body Plan om de hoek kijken. Na het boek The Fat Burning Guide te hebben gekocht, en het goed doorlezen daarvan hakte ik in december 2018 de knoop door en startte ik met Personal Body Plan. De eerste maand was erg zwaar en veel zoeken, maar al snel vond ik manieren die voor mij werkten. Toen ging het ineens heel snel. Broeken en T-shirts zaten al snel te wijd.

Inmiddels heb ik zo veel meer energie dan voorheen en ben ik de honger vaak voor, omdat ik regelmatiger eet.

Wat ik het belangrijkst vind is dat jij als deelnemer je gehoord voelt, en je eerlijk kan zijn over hoe het echt met je gaat. Goed of fout bestaat niet. De weg naar de beste versie van jezelf is er altijd 1 met heuvels. Maar aan mij de taak om jou hier bij te helpen. Samen gaan we kijken naar een manier die voor jou werkt!

Bart Wiendels coacht de volgende plannen