Berend Eberson

24 jaar

Interesses

Voeding, gezondheid, milieu, sporten, nieuws, literatuur, films

Favoriete gerechten

Ontbijt in alle soorten en maten op elk moment van de dag: kwark met fruit, mugcake, havermout, eieren met zalm, banana pancakes

Favoriete oefeningen

Bench press, pull-ups, hip thrust,

In mijn vrije tijd

Koken, sporten, vrienden, films, vrijwilligerswerk, lezen, Netflix, reizen

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Berend Eberson, enthousiaste gezondheidswetenschappen student en Personal body coach uit Amsterdam. Gezondheid en voeding zijn mijn twee passies en expertises die ik graag met anderen deel.

Ontmoet je coach

Mijn naam is Berend Eberson. Ik ben momenteel halverwege mijn studie gezondheidswetenschappen (richting voeding) aan de VU. Ik woon in een Studio in Amsterdam-Oost, waar ik ook vandaan kom. Naast mijn studie werk ik als Personal Body Coach om alle kennis die ik opdoe over gezondheid en voeding over te dragen aan alle PBP’ers die ik begeleid. Sinds enkele jaren ben ik bezig met gezondheid, voeding en sport. Dit is echter niet altijd zo geweest. Op de middelbare school was ik een onzekere jongen die zijn heil zocht in voeding, maar dan op de verkeerde manier. Toen ik in de bovenbouw van de middelbare school zat had ik hierdoor flink wat overgewicht gekregen. Ik besloot dat het roer om moest omdat ik me totaal niet lekker in mijn velde voelde. Ik besloot me in voeding te verdiepen en meer te gaan sporten. Dit heeft erin geresulteerd dat ik over de jaren heen langzaam het overgewicht verloren heb en een enorme interesse voor met name gezondheid en voeding heb ontwikkeld. Om deze reden besloot ik gezondheidswetenschappen te gaan studeren, ook omdat ik er toen al wel achter was dat ik daarmee verder wilde en anderen ook wilde helpen hun gezondheid te verbeteren.

Wat motiveert mij

Mijn motivatie komt uit het helpen van anderen. Ik ben in mijn studie, maar ook daarbuiten veel bezig met gezondheid en voeding. Ik kan hier uren met mensen over praten om anderen wat bij te brengen, maar zeker ook om zelf van anderen te leren. Het mooie uit het leven halen en de beste versie van jezelf worden is waar ik ’s ochtends mijn bed voor uitspring.

Wil jij Berend Eberson als coach?Schrijf je in!