Bianca Schrader

43 jaar

Interesses

Muziek, dans, sport, fotografie, kunst en mode

Favoriete gerechten

Bami, pizza, lasagne

Favoriete oefeningen

Hip thrust, Squat, Leg press

In mijn vrije tijd

Tekenen, schilderen, fotograferen, dansen

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Ik ben Bianca Schrader, bouwjaar 1974 en geboren en getogen in Leeuwarden. Ik woon samen met mijn vriend en onze tienerzoon in het prachtige dorp Dronrijp. Naast mijn baan bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie ben ik sinds september 2015 Personal Body Coach en ik vind het super leuk om andere mensen te motiveren en inspireren op het gebied van een gezonde lifestyle. Ik heb de opleiding Voedingsdeskundige gedaan en heb sinds november 2017 mijn diploma op zak.

Ontmoet je coach

In mijn vrije tijd sport ik graag of doe ik wat leuks met mijn gezin of met vriendinnen. Verder mag ik graag fotograferen, tekenen en schilderen, dansen, shoppen, bloggen en ben ik actief op Instagram en Facebook. In 2014 ben ik aan mijn Personal Body Plan begonnen, op zoek naar de beste versie van mezelf. De reden? Ik wilde me weer fijn voelen in mijn eigen lichaam. Tijdens mijn zwangerschap was ik namelijk zo'n 25 kilo aangekomen en daarna kreeg ik die er heel moeilijk weer af. Er moest dus wat gebeuren! Wil je meer weten over mijn zoektocht naar de beste versie van mezelf, lees dan eens op mijn blog biancaschrader.com

Wat motiveert mij

Ik heb veel geleerd in mijn PBP-traject op het gebied van gedrag, voeding, training en herstel en heb met goed gevolg Personal Body College doorlopen om ook als coach aan de slag te kunnen. Als Personal Body Coach heb ik al veel mensen bijgestaan hun doel te behalen en ik haal hier erg veel voldoening uit. Wil jij ook een verandering in je lifestyle aanbrengen en ben je bereid hier aan te werken samen met mij? Wacht dan niet langer en schrijf je in!

Wil jij Bianca Schrader als coach?Schrijf je in!