Bjørn Hofman, 31

Het is moedig om positieve veranderingen aan te gaan

Nog maar 4 Premium plekken beschikbaar Kies Bjørn Hofman als coach
4.6 / 5
177 beoordelingen
AlleenstaandChemische wetenschappenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberMuziekliefhebberTravelerVoetbal
Coaches Bjørn Hofman

Over coach Bjørn Hofman

In 2015 ben ik afgestudeerd als chemist. Daarna heb ik gewerkt als QC Analist op een farmaceutisch laboratorium. Nadat ik dat avontuur had afgerond ben ik begonnen als verkoper voor een Amerikaans chemisch bedrijf in Amsterdam. Hier werk ik nog steeds met heel veel plezier en passie. Eerder heb ik vijf jaar als tourmanager gewerkt voor Full Crate en heb ik een succesvol feest, Rock The Boat, gerund in Amsterdam. Genoeg verleidingen dus!

Zelf ben ik al 3,5 jaar bezig met Personal Body Plan, met resultaten waar ik zeer tevreden mee ben, zowel fysiek als mentaal. Ik heb gemerkt dat het mogelijk is om een nieuwe levensstijl aan te leren. Het is een kwestie van "How bad do you want it?". Consistentie is echt key. Uiteraard heb ik dat niet alleen gedaan, maar met uitstekende begeleiding van mijn Personal Body Coaches. Hier heb ik veel van opgestoken om uiteindelijk ook zelf te beginnen als Personal Body Coach.

Ik geloof er heilig in dat mensen zich diep van binnen altijd willen verbeteren. Met Personal Body Plan kan dat op twee vlakken: fysiek en mentaal. Daar wil ik mensen graag bij helpen en dat is waar ik veel voldoening uit haal. Je kunt in de kleinste dingetjes al progressie boeken en met die kleine stapjes wil ik levens veranderen. Ik ben in heel veel bereid om jou te helpen om te vinden wat voor jou werkt, fysiek en mentaal. Let's do this together!

Wat deelnemers zeggen over Bjørn Hofman

Dankzij mijn trainingen, het bijhouden van voeding, de gedragslessen en mijn coach heb ik veel geleerd en snel resultaten geboekt

Ik kan met vragen of als ik iets wil weten altijd bij mijn coach terecht die mij antwoorden geeft en met mij mee en in oplossingen denkt.

— Heike

Lees het persoonlijke verhaal van Heike

Sinds de start ben ik 10 kilo kwijt

Bjørn is een topper die mij iedere keer weer kan aansporen als het eens minder lekker loopt. Bjørn veroordeelt je nooit, ook niet als je gewoon een slechte week hebt gehad.

— Ilona

Lees het persoonlijke verhaal van Ilona

Ik heb geleerd anders te denken en zie nu de waarde van voeding in

Bjørn heeft mij geleerd problemen/obstakels in stukken te knippen en deze vervolgens stuk voor stuk aan te pakken. En hij heeft mij geleerd om niet naar perfectie te streven.

— Timo

Lees het persoonlijke verhaal van Timo

Mijn grootste vijand waren de goede metingen

Door zijn correctheid en eigen aanpak heb ik eindelijk die goede flow te pakken, ook in de weekenden! Door hem ben ik weer strak aan de bak gegaan.

— Roel

Lees het persoonlijke verhaal van Roel

Mijn Personal Body Coach was mijn stok achter de deur

ik ben heel blij met het resultaat. Daarom wil ik ook mijn Personal Body Coach Bjørn enorm bedanken. Zonder hem had ik dit resultaat niet kunnen bereiken.

— Patrick

Lees het persoonlijke verhaal van Patrick

Bjørn Hofman coacht de volgende plannen