Bram Brouwer, 41

Doe wat werkt voor jou! Als jij je hart volgt, help ik met de richting.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.36 / 5
89 beoordelingen
CommunicatieFeestjesFulltime jobHbo-niveauKind(eren)KrachttrainingManagementMarathonObesitasRunnerSamenwonendWintersport
Coaches Bram Brouwer

Over coach Bram Brouwer

Hi, super dat je mij als Personal Body Coach overweegt. Naast mijn rol als coach, heb ik een leidinggevende baan bij KPN, ben ik aan het ondernemen en maak ik deel uit van een gezin bestaande uit Nicole & zoon Liam. Ik wil komend jaar mijn eerste halve marathon lopen en ben daarnaast gek op alle sporten & spellen met een wedstrijdelement. Verder ga ik graag op wintersport en heb ik een passie voor Amerikaanse sporten. Ik train regelmatig in de Changing Life Hub en bij HealthCity in Hoofddorp.

Ik ben inmiddels zelf sinds 2017 bezig met mijn eigen Personal Body Plan avontuur. Naast de fysieke vooruitgang die ik heb geboekt, ben ik vooral blij met de mentale stap. De groei in zelfvertrouwen en toename van weerbaarheid heeft mij er toe gedreven om de stap naar coach te maken. Ik wil zoveel mogelijk mensen hetzelfde laten ervaren. Met een druk gezinsleven, een stressvolle baan en verschillende hobby's is het mij gelukt. Wat is jouw excuus?

Ooit bestempelde ik mijzelf als levensgenieter en dacht ik dat een gezonde leefstijl aan mij niet was besteed. Nu ben ik bijna 40 kilo lichter dan op mijn 'slechtste' moment, heb ik een gezond eetpatroon dat geen trucje is en durf ik te zeggen dat ik meer geniet van het leven dan vroeger. Gewoontes, vaste patronen en bijzondere referentiekaders moest ik doorbreken om hier te komen. En dat ging zeker met vallen en opstaan. Maar ik sta nu waar ik nooit dacht te komen en wil nog veel verder.

Wat deelnemers zeggen over Bram Brouwer

Starten met Personal Body Plan is de beste keus ooit geweest

Bram houdt me scherp en motiveert me wanneer ik dat zelf even niet kan. Haalt het beste uit mij en zorgt dat het doel in zicht blijft.

— Kim

Lees het persoonlijke verhaal van Kim

Bram Brouwer coacht de volgende plannen