Céline Jennes, 23

one day or day one

Kies Céline Jennes als coach
4.33 / 5
6 beoordelingen
FeestjesFlexitariërKookliefhebberNatuurliefhebberOnregelmatig werkParttime jobSamenwonendSportBewegenGezondheidTravelerWandelenZwemmen
Coaches Céline Jennes

Over coach Céline Jennes

Hii! Ik ben Céline en woon helemaal in het zuiden van het land. Ik studeer de opleiding HBO sport bewegen en gezondheid. Ik ben altijd een sportief type geweest. Zo heb ik tien jaar lang veel uren besteed aan wedstrijdzwemmen en hier mooie prestaties mee bereikt. Door mijn studie kon ik dit helaas niet meer volhouden. Hierdoor was ik ook even de liefde verloren voor sport en eten. Nu heb ik een nieuwe passie ontdekt en dat is fitness!

Inmiddels zit ik in mijn tweede periode van Personal Body Plan, met twee verschillende coaches. Hier heb ik heel veel van geleerd. Door kritische vragen van de coaches maar ook de tips sta ik nog steeds vier keer in de week met veel motivatie in de gym, met altijd weer uitdagende sportschema's. Niet alleen de gym beschouw ik als een nieuwe vriend maar is ook de keuken inmiddels mijn favoriete plekje in het huis.

Door de opleiding die ik volg heb ik als coach veel kennis over sport en voeding. Mijn kennis zou ik heel graag willen overbrengen tot jou en je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Niet alleen eten en het sporten zijn heel belangrijk, maar met je mindset zullen we samen aan de slag gaan. Een leefstijl die bij jou past daar gaan we samen voor!

Céline Jennes coacht de volgende plannen