Chantal Hazenberg, 26

Believe in yourself and you will be unstoppable.

Nog maar 2 Premium plekken beschikbaar Kies Chantal Hazenberg als coach
Nog geen beoordelingen
BourgondiërEmotie-etenFeestjesFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingOnregelmatig werkSamenwonendSocial WorkVoedingsgedrag
Coaches Chantal Hazenberg

Over coach Chantal Hazenberg

Hi! Ik ben Chantal en woon samen met mijn vriend in Eindhoven. Naast mijn achtergrond als Sociaal Werker, heb ik een voorliefde voor voeding en koken/bakken.

Echter is dit niet altijd zo geweest. In het verleden had ik juist een ‘haat-liefde’ verhouding met voeding. De meerdere dieetpogingen zorgden er nooit voor dat ik resultaat behaalde op langere termijn. Daarnaast vind ik het enorm fijn om zelf te kunnen bepalen wat ik eet en waar ik op dat moment zin in heb.

Personal Body Plan heeft eraan bijgedragen hier de juiste balans in te vinden! Ik heb geleerd om bewust te zijn van het proces en te genieten van hetgeen ik eet in normale porties.
In mijn vrije tijd geniet ik dan ook graag van een hapje en een drankje met vriendinnen. Zelfs hiermee is het mogelijk om resultaat te boeken!

Wat ik kan beteken voor jou? Als coach vind ik het belangrijk om op een positieve manier aan te sluiten bij jouw behoefte. Samen gaan we op zoek naar een leefstijl die jou past! Ik ben open, eerlijk en optimistisch. Het is een proces wat met vallen en opstaan mag gaan. Dit zijn juist de momenten waar je enorm veel van kunt leren.
Ik sta dan ook graag voor je klaar en help waar mogelijk.

Ben jij ook zo enthousiast? Laten we dan samen deze uitdaging aangaan!
Ik heb er enorm veel zin in!

Chantal Hazenberg coacht de volgende plannen