Chantal Schoolwerth

36 jaar

Interesses

Krachttraining, sport, voeding, fashion, kunst

Favoriete gerechten

Sushi, spring rolls, Aziatische keuken, kip, groentes en witte wijn.

Favoriete oefeningen

Deadlift, Pull ups, Chin ups, Front squat, Kettlebell Swing

In mijn vrije tijd

Sporten, uiteten, musea bezoeken, kunst, erop uit met mijn dochter

Social media

Instagram

Bio

Hi ik ben Chantal, woon in Leiden en moeder van een dochter van 6. Ik ben Personal Trainer bij een sportschool en op diezelfde club ben ik manager Marketing en Sales daarnaast geef ik RPM lessen.

Ontmoet je coach

Ik weet als Personal Trainer heel goed hoe je moet trainen en heb ik ook redelijke kennis over voeding. Toch kon ik de afgelopen twee jaar mezelf niet meer motiveren. Ik trainde wel maar zonder doel. Ik had geen trainingsprogramma voor mezelf opgesteld. Ik probeerde wel een calorie tekort te creëren maar ik ben een persoon die heel snel resultaat wil zien en ik mag ook niet falen. Als ik op een goede dag een snoepje at, was die dag voor mij al verloren en als ik na een week niet minimaal 0,5 kg was afgevallen was ik er al weer klaar mee. Ik had vooral een korte termijn focus. Personal Body Plan heeft mij rust en handvaten gegeven. Het gaat uiteindelijk om het proces. Ik kijk nu veel meer naar de lange termijn en natuurlijk heb ik af en toe een dag dat het minder gaat maar de volgende dag pak ik het gewoon weer op. Dit werkt het beste voor mij, Personal Body Plan heeft mij handvaten gegeven voor de rest van mijn leven. Ik heb nu eindelijk structuur in mijn gedrag, voeding, training en herstel en heb er vertrouwen in dat ik dit ga vasthouden en volhouden. Ik vind Personal Body Plan goed te combineren met mijn huidige drukke leven. Ik maak afspraken met mezelf wanneer ik ga trainen en doe geen concessies. Als ik in de gym sta is het mijn tijd en ik geniet er weer van. Om structuur in mijn voeding te houden, bereid ik al mijn voeding voor. Ik lunch en dineer altijd met warm eten. Deze maaltijden zijn makkelijk voor te bereiden dankzij de fantastische recepten van Personal Body Plan. Als mijn dochter op bed ligt, ga ik meal preppen! Dit kost maximaal 2 uur per week en het uiteindelijke genot is groot. Op deze manier grijp ik nooit meer mis en heb ik veel meer structuur in mijn voeding mét de juiste macro’s. Ik ben weer back on track en heb een gedragsverandering ervaren en inzicht gekregen in wat wel en niet werkt voor mij. Kortom ik kan en zal het iedereen aanraden, Personal Body Plan is de juiste stok achter de deur!

Wat motiveert mij

Mijn leven bestaat uit sport! Het is niet alleen wat ik zelf graag doe maar ik motiveer ook graag mensen met mijn enthousiasme, energie en kennis. Na mijn studie Communicatie had ik besloten om iets te doen waar ik blij van word: mensen helpen met hun doelstellingen op het gebied van sport en voeding. Na een aantal opleidingen ben ik 5 jaar gelden Personal Trainer geworden. Ik daag graag mensen uit, ik haal ze graag uit comfortzone met betrekking tot trainen zodat ze 100% uit hun training kunnen halen. Ik ben oprecht geïnteresseerd en zorg er dan ook altijd voor dat een plan werkt voor jou! Ik laat niet los.

Wil jij Chantal Schoolwerth als coach?Schrijf je in!