Christa Ooijevaar, 28

Let's do this!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
8.02 / 10

451 beoordelingen

Coaches Christa Ooijevaar

Over coach Christa Ooijevaar

Ik ben momenteel bezig met afstuderen aan de opleiding Toegepaste Psychologie, daarnaast werkzaam in de HUB en heb onregelmatige werktijden. Daarnaast ben ik veel aan het dansen (kizomba) wat mij helpt te ontsnappen aan alle drukte :-)
Verder probeer ik een goede balans te vinden in werk, studie, trainen, en de juiste voeding. Mede hierom ben ik momenteel ook weer begonnen met PBP met coach, om ook weer de beste versie van mijzelf te worden zodat ik wellicht jou hier ook weer mee te helpen!

PBP heeft mij vooral veel bewustwording gegeven. Pas na 2 jaar zag ik echt pas in wat voor progressie ik heb doorgemaakt in het eerste halfjaar, en soms ook pas later begonnen dingen echt op z'n plek te vallen. In de maanden daarna ben ik een aantal keer teruggevallen, heb ik dingen weer op kunnen pakken, en inmiddels ben ik weer vanaf 0 begonnen met PBP met coach. Hiermee hoop ik ook de inzichten die ik eerder heb gehad verder te kunnen uitdiepen om zo het maximale uit mezelf te halen.

Ik ben een coach die niet snel oordeelt. Ik wil niet boven je staan maar samen met je aan je doelen werken en het proces samen met je doormaken. Misstappen maken hoort hierbij en helpt je verder te komen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de persoon aan de andere kant van het scherm en haal ik er voldoening uit om jou als deelnemer tevreden te stellen en je doelen zien te behalen! ;-)

Wil jij Christa Ooijevaar als coach?

Kies Christa Ooijevaar als coach

Christa Ooijevaar coacht de volgende plannen