Christa Ooijevaar

27 jaar

Interesses

Kizomba/dansen, psychologie, gezonde leefstijl

Favoriete gerechten

sushibowl

Favoriete oefeningen

Deadlift, Cable pull through

In mijn vrije tijd

Sinds eind 2016 begonnen met kizomba en nu veel aan het dansen en op feestjes/workshops te vinden, verder aan het (af)studeren en werkzaam in de Hub :-)

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Christa, 27 jaar oud en woonachtig in Hoorn. Van kleins af aan heb ik al verschillende sporten gedaan en heb ik inmiddels alle sportscholen in mijn omgeving wel van binnen gezien. Ik wil altijd 100 dingen tegelijk waardoor ik mezelf nogal eens tegen kom. De afgelopen jaren ben ik actief geweest in een dansteam waarmee we nationaal en internationaal wedstrijden danste. Inmiddels ben ik daar een tijdje mee gestopt waarna ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, en die vond in krachttraining. Echter had ik daar weinig verstand van, om over voeding maar helemaal niet te spreken… Dankzij PBP leer ik hier nog steeds veel meer over en merk ik dat mij dit in vele opzichten ook verder helpt. Momenteel is mijn doelstelling om mijn opleiding Toegepaste Psychologie af te ronden en mij daarnaast fit en energiek te voelen. De afgelopen maanden heb ik qua sporten en voeding ook in een dip gezeten waar ik nu ook langzamerhand weer uit kruip. Wil jij samen met mij werken aan jouw eigen doelstelling? Schrijf je dan nu in!

Wat motiveert mij

Het zien/merken van progressie bij mezelf en anderen motiveert mij om door te gaan. Ook het stellen van duidelijke heldere doelen helpt mij om door te blijven gaan. Hier ben ik dan ook eerder zelf de fout in gegaan toen ik geen doel meer had. Daarnaast is het onwijs tof om anderen mentaal te zien groeien en veranderen en ook de lichamelijke verandering te zien. Het feit dat ik deel uit mag maken van dit proces maakt mij ook heel dankbaar!

Wil jij Christa Ooijevaar als coach?Schrijf je in!