Cindy Smal

40 jaar

Interesses

Health, fitness, reizen, fashion, beauty, goede series en films.

Favoriete gerechten

Chinees/Vietnamees, sushi, Italiaanse keuken, goed glas witte wijn.

Favoriete oefeningen

Swissball hamstring curls, Dumbbell side raises.

In mijn vrije tijd

Lange wandelingen met de hond, creatief zijn met de kinderen, uit eten, gezellig samen zijn met vrienden.

Social media

Instagram

Bio

Mijn naam is Cindy en Personal Body Coach en moeder van 2 kinderen. Sport en voeding is inmiddels mijn passie geworden en ik ga in 2017 een opleiding volgen. Tot die tijd leer ik ontzettend veel van anderen, eigen ervaring en middels opleidingen van PBP. Mensen helpen naar de beste versie van zichzelf is what I like best..

Ontmoet je coach

Andere mensen helpen is een beetje mijn missie geworden, maar voordat ik dat goed kon doen ben ik zelf uiteraard ook eerst ergens begonnen. Sport liep als een rode door draad mijn leven, maar na de zwangerschappen en iets ouder geworden begon ik te merken dat je lichaam niet zomaar weer terug shaped. En iedere zomer stond ik weer zuchtend de bikini aan te trekken en iedere zomer denken “vanaf nu ga ik er wat aan doen!” En ieder jaar kwam het er niet van. Tot ik na lang zoeken de juiste methode vond bij Personal Body Plan die wel eens bij mij zou kunnen passen. De resultaten, de verhalen, ze spraken mij enorm aan. Informatie opgevraagd, goed doorgelezen en ingeschreven. Een half jaar 4x per week trainen? Hoe ga ik daar een invulling aan geven met een druk leven? Kwestie van plannen en goed overleggen met het thuisfront. Dat is gelukt. Dat gaf rust en de drive om er vol voor te gaan. Stap voor stap heeft Personal Body Plan mij geleerd om om te gaan met de trainingen, voeding, mijn valkuilen en vooral om ook te genieten. Alles draait om keuzes maken. En hoe heerlijk is het dat je door een keuze jezelf sterker ziet worden, lichamelijk en mentaal?! Dat is voor mij de reden geweest om mij in te zetten voor andere deelnemers. Zij die ook graag de beste versie van zichzelf willen worden en niet meer hoeven te zuchten als de bikini of zwembroek aan moet of moeite hebben met opstaan en zich futloos voelen . Of je je niet fit voelt of niet happy in je vel zit, PBP is voor iedereen en het maakt niet uit wie je bent of hoe je eruit ziet, het gaat uiteindelijk om jouw gevoel. Knutselen aan je lichaam en geest en je na een half jaar je zo lekker in je vel voelen dat je weet dat je de hele wereld aan kunt. En wellicht worden je doelen alleen maar groter en mooier! Go for it!!

Wat motiveert mij

Zelf haal ik de meeste motivatie uit mijzelf, kijkend in de spiegel en zien hoever ik nu al ben gekomen. En daar mijn doelen aan koppelen. Wat kan ik nog meer doen dan waar ik nu ben en vandaar uit verder knutselen aan mijn lichaam en geest. Progressie zien is dan ook de beste motivator die er is.

Wil jij Cindy Smal als coach?Schrijf je in!