Claudia Tijsen, 32

Zorg goed voor je lijf. Het is de enige plek waarin je altijd moet leven!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.23 / 5
104 beoordelingen
AlleenstaandBoulderenBurn-outDansenEmotie-etenFeestjesFlexitariërHbo-niveauKookliefhebberMindfulnessNatuurliefhebberNotenallergieParttime jobRunnerTravelerVeganistVegetariërYoga
Coaches Claudia Tijsen

Over coach Claudia Tijsen

Hoi! Ik ben Claudia en ik woon in Amsterdam. Vlakbij de Changing Life Hub, dus daar ben ik regelmatig te vinden om te trainen. Ik hou ervan om actief bezig te zijn, dus naast krachttraining doe ik verder nog aan boulderen, yoga en af en toe een salsa-dansje. Ik word heel gelukkig van reizen, dus als het even kan ben ik op reis om de mooie plekjes van de wereld te ontdekken.

Ik vind het heel erg belangrijk om bewust te leven. Voor onze planeet, en omdat ik daardoor zelf veel energieker en positiever in het leven sta! Dat doe ik door veel te bewegen, gezond en bewust te eten en ook door goed voor mijn 'mind' te zorgen.

Ik ben in 2017 begonnen met Personal Body Plan, en in die tijd heb ik zowel vetverbranding als spieropbouw gedaan. Door het volgen van Personal Body Plan ben ik fysiek én mentaal sterker geworden en zit ik veel beter in mijn vel.

Als Personal Body Coach kan ik jou natuurlijk coachen op alle vier de pijlers (gedrag, voeding, training en herstel). Daarnaast ben ik Mindfulnesstrainer en heb ik een achtergrond als Stress- en Burnout coach. Deze aspecten komen dan ook veel terug in mijn stijl van coachen: afgestemd op wat bij jou past op dit moment, met de focus op goed voor jezelf zorgen als je naar je doelen toe werkt. Verder is mijn voeding voornamelijk plantaardig, dus daarin kan ik je goed begeleiden.

Claudia Tijsen coacht de volgende plannen