Cynthia Brown, 48

When life gives you lemons, get the salt, tequila and squeeze them f*ckers

Nog maar 2 premium plekken beschikbaar Kies Cynthia Brown als coach
0 / 10

0 beoordelingen

AlleenstaandBorstvoedingFlexitariërFotograafFulltime jobGlutenallergieHbo-niveauKickboksenKind(eren)KrachttrainingKrav MagaOnregelmatig werkOvergang
Coaches Cynthia Brown

Over coach Cynthia Brown

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de loonadministratie, in opdracht- en voor mezelf, als zelfstandig ondernemer. De FotoAcademie (R'dam) heb ik ook gevolgd: ben professioneel fotograaf, al doe ik daar momenteel niet veel mee.

Goed. Welke dingen zijn belangrijk voor mij en wat wil ik uitdragen? De afgelopen jaren ben ik mij meer-en-meer bewust geworden van het belang van voeding-, beweging- en de mentale staat waarin je je bevind. Lichaam, ziel en geest.

In 2016 zag ik Personal Body Plan via social media en ik was snel om. Mijn visie is die van de lange termijn, waarbij ik ook tevreden mag zijn met hoe ik nu ben, terwijl ik nog steeds werk aan een steeds betere versie van mezelf. Ik 'mag' geen zin hebben om te sporten, ik 'mag' een pizza bestellen, maar ik blijf niet (meer) hangen. Genieten van elk moment en weer verder gaan in het proces!

Positiviteit !

Met mij als coach heb je iemand die praktisch nergens van opkijkt, dus wees jezelf. Wil je eerlijkheid-recht voor zijn raap (genuanceerd uiteraard), geen geneuzel? Welkom. Als we vallen, mag je natuurlijk even bijkomen, maar daarna staan we weer op. Geef aan wat je van me verwacht, dan komen we er samen uit.

Cynthia Brown coacht de volgende plannen