Daniel de Vries

37 jaar

Interesses

Fitness, reizen, food, crossfit, lezen, fashion

Favoriete gerechten

Aziatisch (Thais, Vietnamees, Indonesisch, Japans, ed.)

Favoriete oefeningen

Hammer curl, Dead lift, Bench press, Overhead squat

In mijn vrije tijd

Reizen, vrienden, koken, lezen, sporten

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Daniel en ik kom uit Rotterdam. Naast Personal Body Coach ben ik ook steward bij KLM. Reizen en sporten zijn dus een groot deel van mijn leven. Tevens ben ik regelmatig in de keuken te vinden, want als echte levensgenieter is lekker, maar bewust eten een must.

Ontmoet je coach

Als mensen maar vaak genoeg tegen je zeggen hoe ‘slank’ of ‘mager’ je bent, dan wordt je vanzelf onzeker. Dit was voor mij de reden om een aantal jaar geleden met fitness te beginnen. Eerst zelfstandig in de gym (zonder resultaat), en later samen met een Personal Trainer. Dankzij deze trainer heb ik een hoop geleerd en heb ik de eerste stappen gezet naar een gespierder fysiek. Helaas zat er een aardig prijskaartje aan deze optie. Op aanraden van mijn trainer ben ik toen begonnen met Crossfit. Helaas kreeg ik na tijd een knie blessure, waardoor Crossfit op dat moment geen optie meer was. Omdat ik al veel had gelezen over Personal Body Plan en veel goede resultaten had gezien, besloot ik mezelf in te schrijven. Dankzij de 4 pijlers, gedrag, voeding, training en herstel, heb ik flinke stappen gemaakt. Omdat ik ook als steward bij KLM werk, was het een flinke uitdaging om deze 4 pijlers ultiem te benutten. Vooral het herstel kostte soms wat moeite, maar waar een wil is, is een weg. Van het zoeken naar een gym in het buitenland, tot het meenemen van mijn eigen gekookte maaltijd aan boord: het lukt allemaal. Inmiddels heb ik mijn weg hierin gevonden en kan ik me niet meer voorstellen hoe ik het anders zou doen. Nu is het tijd om alle opgedane kennis te delen met zoveel mogelijk mensen. In mijn ogen verdient iedereen het om lekker in zijn vel te zitten!

Wat motiveert mij

Merken waar het lichaam toe in staat is wanneer de vier pijlers gedrag, voeding, training en herstel op orde zijn, en de voldoening die daaruit voorkomt.

Wil jij Daniel de Vries als coach?Schrijf je in!