Danny Stevenhaagen

37 jaar

Interesses

Fitness, Voetbal, voedsel, Coaching, Vrienden, films , gezondheid.

Favoriete gerechten

Pasta, pizza, biefstuk, kwark met blauwe bessen, roggebrood.

Favoriete oefeningen

Hip Thruster, Deadlift, Dumbbell Flyes, Incline Dumbbell Press.

In mijn vrije tijd

Reizen, sporten, mijn kids, uit eten, bioscoop, familie/vrienden.

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Ik ben Danny, ben gehuwd en kom uit Limburg. Ik ben papa van 2 jongens. Ik ben helemaal weg van fitness. Ik zie mijzelf als een spontaan persoon, die altijd voor 100% ervoor gaat. Voor een goed gesprek ben ik zeer zeker ook te vinden.

Ontmoet je coach

In 2014 startte mijn reis naar mijn beste versie van mijzelf! In 2014 bereikte ik mijn dieptepunt qua gezondheid. Al jaren lang had ik erge longproblemen. Iin 2014 belandde ik echter 4 maal op de intensive care! Dit was mijn moment dat voor een omkeer in mijn leven heeft gezorgd. Als je 33 jaar bent en je kunt je nog niet zelf wassen of aankleden is het wel erg. Maar ik bleek een vechter te zijn. Na een periode van revalidatie kwam ik weer thuis. In die periode ben ik gaan nadenken over hoe nu verder.. Na gesprek met de longarts stimuleerde ze mij gewicht te verminderen en mijn conditie te gaan verbeteren. Ik besloot een abonnement te nemen bij een gym. Tevens besloot ik van de een op de andere dag dat ik op mijn voeding moest gaan letten. Dit nam ik zeer extreem;ik ging veel te weinig eten, het bekende crashdieet. Dit werkte natuurlijk niet. Via FB op kwam ik bij personal body plan terecht. Ik zag dit en wist meteen dat ik me hier voor moest aanmelden! Dit heb ik dan ook dezelfde dag gedaan. Ik kreeg een coach toegewezen, genaamd Lars. In het begin was het even moeilijk qua voeding, maar door de coaching van Lars kreeg ik dit vrij snel op orde. De kilo’s vlogen er vanaf! Geweldig! Dat ook 2 maanden later bij de longarts werd bevestigd dat ik flink was afgevallen en hierdoor ook een veel betere longfunctie had gekregen gaf mij een tevreden gevoel. Het voelde of ik een loterij de hoofdprijs had gewonnen! Vol motivatie ben ik verder gegaan met mijn personal body plan! Het ging super goed , ik werd sterker, slanker, en gelukkiger!! Fysiek heb ik een behoorlijke progressie gemaakt, met op het einde van mijn plan een nóg betere longfunctie! Maar mentaal heb ik zoveel geleerd en stappen gemaakt. Wij leven nu in 2016… ik heb tot nu toe dan ook niet meer in het ziekenhuis gelegen, hoe geweldig is dat! Dat geeft mij zo’n gelukkig gevoel! Aan het einde van mijn plan woog ik dan ook 83 kg! Sinds mijn opname in 2014 en jan 2016 ben ik totaal 45 kg afgevallen. Ik wil mijn coach Lars en de experts op de achtergrond dan ook bedanken voor de begeleiding ! Personal body plan heeft mij geholpen om mijn beste versie van mij zelf te worden! Jammer dat ik mijn mentale progressie niet vast kan leggen op een foto, want deze is misschien nog groter dan mijn fysieke progressie! Nu kan ik de ervaring die ik heb opgedaan en de valkuilen van het proces overdragen aan de deelnemers die ik zelf coach. Doordat ik zelf dit proces heb doorlopen en de interne opleiding weet ik precies wat jij als deelnemer nodig hebt om de beste versie van je zelf te creëren. Ik mijn deelnemers optimaal te motiveren en stimuleren.

Wat motiveert mij

Met Online coaching van Personal Body Plan heb je al een goede stap gezet. Met het kiezen van mij als coach heb je een super stap gezet. Het proces dat jij gaat starten de komende 6 maanden is meer dan alleen training en op de voeding letten. De komende 6 maanden zullen allemaal dingen gebeuren in jouw leven wat invloed heeft op het proces. Daar ga ik je bij helpen. Wij starten al met een intake skype gesprek van 30 min. Tijdens dit gesprek worden elkaars verwachtingen (of wensen) besproken. Wat zijn je doelen? Hoe is je lifestyle op dit moment? Want niet iedereen kan uren in de keuken staan. Dus ook daar houd ik rekening mee. Wat moet er veranderen voor het gewenste resultaat. Dit alles en nog meer bespreken wij tijdens ons skype gesprek. Daarnaast gaan wij iedere 4 weken na de progressie foto’s en metingen een skype gesprek houden. Daarin bespreken wij de voortgang van de afgelopen 4 weken en wat er eventueel moet worden aangepast voor nog meer resultaat bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen wij elkaar recht in de ogen aankijken waardoor het een echt persoonlijke begeleiding wordt. Tijdens het proces ga ik jou leren hoe je moet omgaan met etentjes, feestjes en andere normale dingen die in het leven van jou en mij voorkomen. Door voor mij te kiezen heb je dan ook een goede keuze gemaakt. Naast dat je een ervaren coach kiest, kies je ook iemand met veel levenservaring. Tevens heb ik met succes mijn Personal body certificaat behaald, dat bestaat onder de volgende modules * Gedrag * Voeding * Training * Herstel * Coaching. Daarnaast ben ik er vooral voor jou op de momenten dat het wat minder gaat. Zolang het goed gaat ben ik niet zo hard nodig, maar juist op de momenten dat het wat minder gaat dan ben ik er voor jou! Dan heb je een motivator nodig! Iemand die je naar de gym speelt. Iemand die jou uit dat dal trekt. Een coach die voor je klaar staat bij ups en downs, die wil ik graag voor je zijn!

Wil jij Danny Stevenhaagen als coach?Schrijf je in!