Demi Kromheer, 26

If you believe it and work hard enough, you can do it!

Kies Demi Kromheer als coach
4.65 / 5
133 beoordelingen
Changing Life HubDansacademieMusicalsVegetariërVoedingsgedrag
Coaches Demi Kromheer

Over coach Demi Kromheer

Hi!
Ik ben Demi, 25 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd danseres en inmiddels bezig met mijn tweede musicalproductie: MAMMA MIA! De dansacademie is een zware opleiding waarin onzekerheid en fysieke en mentale confrontatie een grote rol spelen. Mede daardoor heb ik geleerd welke mindset nodig is voor succes.

Ik heb zelf lang last gehad van een verstoorde relatie met voeding en een negatief zelfbeeld. In mijn 4e jaar van de dansacademie ben ik naast mijn stage begonnen met Personal Body Plan en heb ik ook gewerkt als Desk Associate in de Changing Life Hub. Door PBP ging ik zowel fysiek als mentaal de challenge aan de beste versie van mezelf te worden. Daardoor ben ik in gaan zien wat een fitte en healthy lifestyle teweeg kunnen brengen. Mijn zelfbeeld is positief geworden en dat gun ik iedereen.

Wat je van mij als coach kunt verwachten is dat wij samen gaan kijken naar een leefstijl die werkt voor jou op de lange termijn. Jij bent de expert op het gebied van jouw leven en ik ga je ondersteunen de best mogelijke versie van jezelf te worden.

Demi Kromheer coacht de volgende plannen