Demi Sierat, 23

Motivate the mind and the body will follow

Kies Demi Sierat als coach
4.61 / 5
180 beoordelingen
DansenHbo-niveauKookliefhebberKrachttrainingMindsetOptimistParttime jobSamenwonendSociaal pedagogisch Medewerker
Coaches Demi Sierat

Over coach Demi Sierat

Ik ben Demi, afgestudeerd SPH’er en werk parttime bij een kinderdagverblijf. Ik heb een gezellig en druk leven. Ik vind het heerlijk om dingen te ondernemen, maar geniet ook van een lui dagje series kijken. Daarnaast ben ik een echte shopaholic en chocaholic! Meerdere keren per week kun je mij vinden in de gym. Ik daag mezelf graag uit in het krachthonk, maar ben ook een grote fan van groepslessen. Met veel passie en plezier help ik mensen bij het worden van de beste versie van zichzelf.

Ik had een lange tijd een ongezonde relatie met eten en wisselde periodes waarin ik veel te streng was voor mezelf af met periodes waarin ik volledig los ging. Alles of niets. Door PBP heb ik hierin de juiste balans gevonden en heb ik een leefstijl kunnen creëren die bij mij en mijn drukke leventje past. Balance is key! Mijn bijzondere en leuke ervaringen gun ik jou ook. En ja, ook ik ben gevallen om daarna sterker op te staan. Als ik het kan, kan jij het ook. Daar ben ik heilig van overtuigd.

Als coach ben ik gemotiveerd, enthousiast, positief en eerlijk. Jij bepaalt waar je naartoe wil en ik ben de stok achter de deur die je op het juiste pad houd. Ik ben er voor je, samen bewandelen we het traject. Gevallen? Ik help je opstaan! Geen quick fix. We gaan opzoek naar wat werkt voor jou op de lange termijn, een balans die past binnen jouw voorkeuren en leven. Make it a lifestyle! Jouw doelen behalen, maar ook zo nu en dan genieten. Die balans is voor mij belangrijk tijdens jouw proces.

Wat deelnemers zeggen over Demi Sierat

Personal Body Plan heeft mij geholpen het beste uit mezelf te halen

Demi heeft me geholpen om wat minder streng voor mezelf te zijn en om me niet te laten ontmoedigen door een wat mindere dag. Ze bleef positief over mijn voeding, training en resultaten, ook als ik zelf vond dat ik het even wat minder had gedaan.

— Sigrid

Lees het persoonlijke verhaal van Sigrid

Ik verbaas me steeds over wat ik allemaal mag en kan eten

Complimenten aan Demi. Ze geeft goede adviezen en motiveert me enorm. Ik ben super tevreden met deze coach en raad iedereen haar en Personal Body Plan aan.

— Simone

Lees het persoonlijke verhaal van Simone

Demi Sierat coacht de volgende plannen