Diana Jansen, 31

Je bepaalt je eigen geluk!

Nog maar 3 Plus plekken beschikbaar Kies Diana Jansen als coach
4.69 / 5
244 beoordelingen
Arts in opleidingFlexitariërFulltime jobGeneeskundeNatuurliefhebberOnregelmatig werkRunnerWo-niveau
Coaches Diana Jansen

Over coach Diana Jansen

Ik woon samen met mijn vriend en twee honden in een woonboerderij welke we aan het verbouwen zijn. Heerlijk om in de natuur te wonen en project voor project samen te bouwen aan ons droomhuis. In het dagelijks leven vind je me in het ziekenhuis, als arts in opleiding tot anesthesioloog en ik ben aan het promoveren op het gebied van beademing. Om tot rust te komen ga ik lekker een eind wandelen met de honden, even sporten of leuke dingen doen met mijn vriend of vriendinnen.

Nadat ik aan de slag ben gegaan met mijn voeding (lees: minder geraffineerde suikers en meer onbewerkte producten) wilde ik ook graag (fysiek) 'fitter worden'. Ik ben op internet gaan zoeken en kwam uit bij PBP. Voor ik het wist had ik me opgegeven en nog geen maand later ging ik van start. De coach was een goede stok achter de deur om te gaan trainen wanneer ik even geen zin had, leerde me om beter te plannen en o.a. hoe ik borrels/diners onderdeel kon laten zijn van een gezonde lifestyle.

Kortom: hoog tijd om zelf aan de slag te gaan als coach en jou te helpen bij het behalen van jouw eigen doelen!

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je je eigen geluk/succes bepaald. Dus doe wat JIJ leuk vindt, ga er voor de volle 100% voor en dan zal je zien dat je ieder doel kunt behalen!

Wat deelnemers zeggen over Diana Jansen

Door het Personal Mommy Plan ben ik weer sterker geworden

Diana is super betrokken en wat ik zo goed vind aan haar is dat ze ook aandacht heeft voor het mentale deel. Goed voor jezelf zorgen en jezelf niet wegcijferen in het drukke bestaan van een mama

— Ellen

Lees het persoonlijke verhaal van Ellen

Diana Jansen coacht de volgende plannen