Doret van Troost, 33

Believe you can and you are halfway there.

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.75 / 5
159 beoordelingen
BorstvoedingBuitenlandKind(eren)NatuurliefhebberPaardenmeisjeSamenwonendSpaanstalig
Coaches Doret van Troost

Over coach Doret van Troost

Samen met mijn man, dochter (9) en zoon (7) woon ik sinds 11 jaar in het mooie, zonnige kustplaatsje Cambrils in Spanje. Daar runnen we een bedrijf in de groente- en fruitexport naar Nederland. Het kan dus zomaar zijn dat jouw portie boerenkool, bloemkool of spitskool bij ons vandaan komt ;-). Van jongs af aan hebben paarden altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven, een sport die mijn liefde nu moet delen met krachttraining.

Toen ik eind 2013 startte met Personal Body Plan ging er een wereld voor me open. Ik verwachtte een strikt dieet en een behoorlijke aanpassing in mijn trainingen, maar niets was minder waar. Ik geniet nog steeds van tapas op een terrasje inclusief een biertje of een goed glas wijn. Ik eet thuis gewoon met de pot mee en de trainingen kan ik prima combineren met het paardrijden. Personal Body Plan is toegankelijk voor iedereen, óók als je een drukke baan en/of een gezin hebt.

Ik ben een vrolijk, sociaal en betrokken persoon. Als ik ergens voor ga, doe ik dat voor de volle 100%. Verwacht van mijn kant volledige inzet, motivatie, oprechte interesse en een stok achter de deur waar nodig. Met concrete doelen en een plan van aanpak zoeken we samen een weg, zodat jij je ook happy en comfortabel gaat voelen in je lijf! We gaan niet voor een quick fix, waarbij je na een paar weken weer terug bij af bent, maar voor een gezonde, fitte lifestyle voor altijd. You can do this!

Wat deelnemers zeggen over Doret van Troost

Ik zou Personal Body Plan aan iedereen aanraden!

Doret is voor mij echt een fijne coach. Als ik een mindere dag heb dan weet ze me altijd wel weer te motiveren en heeft ontzettend goede tips.

— Daniëlle

Lees het persoonlijke verhaal van Daniëlle

Doret van Troost coacht de volgende plannen