Edwin Kamp, 26

Consistentie is de sleutel tot succes

Kies Edwin Kamp als coach
4.34 / 5
97 beoordelingen
AlleenstaandBedrijfseconomieBodybuildingEmotie-etenFeestjesFlexitariërFulltime jobHbo-niveauMindfulnessRunnerSnowboardenTravelerVoedingsgedragVoetbal
Coaches Edwin Kamp

Over coach Edwin Kamp

Hé jij daar! Edwin hier. Word ik jouw nieuwe Personal Body Coach? Wat begon voor mij als hobby is uitgegroeid tot een oneindige reis naar de beste versie van mijzelf. Tijdens dit proces is mijn passie voor krachttraining en voeding steeds groter geworden en nu al enkele jaren een rode draad in mijn leven. Naast mijn fulltime job bij een groot accountantskantoor haal ik ontzettend veel voldoening uit het helpen van mensen. Hierbij vind ik balans, flexibiliteit en genieten essentieel.

Binnen Personal Body Plan kijken we eerst naar jou als persoon en naar jouw gedrag, dan pas naar de voeding en training. Dit is namelijk essentieel om jouw doelen te kunnen behalen. Wat mij het meest aanspreekt? Niet alleen de fysieke progressie, maar de mentale progressie van een deelnemer. Je ziet iemand groeien als persoon en wordt een betere versie van zichzelf op zowel persoonlijk, privé en werkvlak.

Mijn doel is om het beste uit jou naar boven te halen waardoor jij jouw doelen behaald en levensstijl positief wordt beïnvloed. Hierbij gaan we niet alleen voor resultaat op fysiek gebied, maar ook op mentaal gebied. Dit heeft namelijk niet alleen een positief effect op jou als persoon, maar ook op de mensen om je heen. Ik kijk er naar uit om samen aan een betere versie van onszelf te gaan werken, jij ook?

Edwin Kamp coacht de volgende plannen