Eefke Drega, 23

Let's get fit for life!

Nog maar 1 original plek beschikbaar Nog maar 1 premium plek beschikbaar Kies Eefke Drega als coach
8.24 / 10

17 beoordelingen

AlleenstaandEmotie-etenGroepslesinstructeurHbo-niveauHockeyMuziekliefhebberParttime jobStudentTrainMore Utrecht Black LabelYoga
Coaches Eefke Drega

Over coach Eefke Drega

Hoi!

Mijn naam is Eefke, 23 jaar en ik woon in het centrum van Utrecht. Op dit moment ben ik nog student en studeer ik IBMS. Daarnaast ben ik werkzaam bij de centraalste sportschool van Nederland, TrainMore Utrecht Black Label. Hier geef ik met veel plezier groepslessen!

Stil zitten is niet mijn ding en ik doe daarom in mijn vrije tijd veel verschillende (sociale) activiteiten.

Tijdens mijn studententijd deed ik aan hockey, maar al snel merkte ik dat dat niet genoeg was. Mijn kledingmaat werd steeds groter en ik zat niet meer lekker in mijn vel. Daarom besloot ik Personal Body Plan te volgen.

Ik wist dondersgoed wat ik moest doen om mijn studentenkilo's kwijt te raken, maar ik had een stok achter de deur nodig. Dankzij Personal Body Plan heb ik meer kennis gekregen op het gebied van voeding en (kracht)training en voel ik mij weer zelfverzekerd!

Altijd de positieve kant van een situatie zien is soms lastig, maar hier ga ik jou graag bij helpen. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar ik ga jou de beste begeleiding geven om alles uit jouw Personal Body Plan te halen! Samen gaan we ervoor zorgen dat jij niet alleen fit for summer bent, maar fit for life! Kom bij #teameefked !

Eefke Drega coacht de volgende plannen