Eline Snoeijer

29 jaar

Interesses

Voeding, gezondheid, koken en sport.

Favoriete gerechten

Sushi, Italiaanse keuken, rijstwafel met pindakaas en banaan, pure chocola.

Favoriete oefeningen

Hip Truster, Bench Press, Dead Lift.

In mijn vrije tijd

Koken, recepten bedenken, leuke dingen doen met vrienden.

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Ik ben Eline, 28 jaar en ik woon in Amsterdam. Mijn hele leven ben ik al met sport en voeding bezig, momenteel doe ik aan cross-fit, hardlopen en krachttraining. Naast mijn job als Marketeer in de voedingsbranche studeer ik voor Natuurvoedingsadviseur. Het geeft mij ontzettend veel energie om als PBP coach deelnemers te doen motiveren en begeleiden om hun persoonlijke doelen te behalen.

Ontmoet je coach

Ik ben vroeger erg dun geweest en ook wel eens een beetje mollig. Eigenlijk ben ik altijd wel met mijn gewicht bezig geweest. Van Sonja Bakker tot een Vegan dieet, ik heb het allemaal wel eens geprobeerd. Daardoor weet ik heel goed wat wel en niet werkt. Voor mijzelf, maar ook voor anderen die met hun gewicht worstelen. Zelf geniet ik nog steeds van lekker eten en een wijntje, maar ik ken ook goed mijn grens. Het is een hobby geworden om ongezonde recepten om te toveren in een gezonde variant. Met een paar kleine aanpassingen is dat prima te doen en maakt de maaltijd zeker niet minder lekker! Toen ik begon met mijn eigen Personal Body Plan ben ik pas begonnen met krachttraining. Daarvoor deed ik aan kickboksen, volleybal en hardlopen en ik was ook wel een beetje sceptisch over krachttraining. Ik wilde immers geen spierballen krijgen. Nu weet ik dat dat een fabeltje is. Ik combineer de krachttraining met cross-fit en hardlopen. Door de afwisseling bouw ik aan mijn conditie en kracht en zo kan ik mijn energie goed kwijt. Dat goede slaap en rust enorm onderschat is heb ik ook zeker gemerkt. Ik was gewend om zo 6 a 7 dagen achter elkaar te sporten. Nu weet ik dat dat juist het resultaat in de weg kan zitten en dat een rustdag belangrijk is om jezelf weer te kunnen opladen.

Wat motiveert mij

Resultaat motiveert, daarom vind ik het heerlijk als ik na een periode van iets teveel wijntjes en dineetjes weer even volle focus op sport en voeding heb.

Eline Snoeijer is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach