Ellen Hoffmans, 37

Je bent het waard om in jezelf te investeren, doe dat dus ook!

Nog maar 2 Plus plekken beschikbaar Kies Ellen Hoffmans als coach
4.4 / 5
2182 beoordelingen
MindfulnessPersonal TrainerVeganistVegetariër
Coaches Ellen Hoffmans

Over coach Ellen Hoffmans

Hi, ik ben Ellen! Personal trainer en lifestyle coach met een enorme passie voor alles wat met mindset, voeding en training te maken heeft. Naast die passies geniet ik ook erg van mooie reisjes, lekker eten/koken, een festival, buiten zijn, maar ik trek me ook graag terug om een goed boek te lezen of te mediteren.

Ik ben altijd sportief geweest (hockey, tennis, hardlopen), maar fitness vond ik totaal niet interessant. Totdat ik er na een hele zware rugoperatie toch aan ben begonnen en me heb aangemeld voor PBP en inmiddels ben ik niet meer weg te slaan uit de gym!
Ik ben van helemaal niets kunnen vanwege mijn rug, naar enorme fanatiekeling in het krachthonk gegaan en ik voel me beter dan ooit!

Mijn passie en kennis wil ik graag inzetten om jou helpen bij het behalen van jouw doelen. Ik wil je graag laten ervaren wat ik zelf heb ervaren en je in laten zien dat je meer kunt dan je soms denkt. Met een strenge aanpak waar nodig, doch altijd met een positieve insteek, hoop ik dat te bereiken.

Wat deelnemers zeggen over Ellen Hoffmans

Ik heb tot een dag voor mijn bevalling door kunnen sporten.

De trainingsschema’s zijn aangepast op de zwangerschap en herstel na de bevalling. Ik heb tot een dag voor mijn bevalling door kunnen sporten. Daarnaast is het heel fijn dat mijn coach een oogje in het zeil houdt en tips geeft wat betreft voeding. Ook wordt er veel rekening gehouden met mijn borstvoeding. Dankjewel daarvoor, Ellen!

— Kim

Lees het persoonlijke verhaal van Kim

Ellen Hoffmans coacht de volgende plannen