Ellen Hoffmans

34 jaar

Interesses

Sport, voeding, lifestyle, reizen, schrijven.

Favoriete gerechten

Banana pancakes, salades, sushi, Italiaans en Thais.

Favoriete oefeningen

Deadlifts, Hip thrusters, pull through, chin ups.

In mijn vrije tijd

Ik ben graag buiten en kan intens genieten van de natuur. Lange strand- en boswandelingen zijn aan mij zeker besteed! Verder sport en kook ik graag in mijn vrije tijd, ga ik naar een festival en ben ik graag bij mijn familie en vrienden.

Social media

Instagram

Bio

Hi, ik ben Ellen! Sinds de start van mijn eigen PBP heb ik een enorme passie ontwikkeld voor sport, voor voeding is dat altijd al zo geweest. Dat ik dit nu gecombineerd in mijn werk als coach op anderen mag overbrengen, geeft me ontzettend veel voldoening. Ik ben altijd wel redelijk sportief geweest (hockey, tennis, hardlopen), maar fitness vond ik totaal niet interessant. Totdat ik er na een hele zware rugoperatie toch aan ben begonnen en me heb aangemeld voor PBP en inmiddels ben ik niet meer weg te slaan uit de gym! Ik heb inmiddels zelfs mijn baan op een advocatenkantoor opgezegd en heb een opleiding tot Personal Trainer afgerond. Je moet altijd je hart en passie volgen toch?! Mijn PBP heeft me echt doen inzien dat je meer kunt dan je denkt. Ik ben van helemaal niets kunnen vanwege mijn rug, naar enorme fanatiekeling in het krachthonk gegaan en ik voel me beter dan ooit! Je bent het waard om in jezelf te investeren! Ben jij er klaar voor om dat ook te doen? Ik help je daar graag bij!

Wat motiveert mij

Mensen helpen zich bewust te worden van zichzelf en dat op een positieve manier in te passen in een nieuwe lifestyle, is iets heel moois en maakt me dan ook zeker gelukkig! Daarnaast motiveren mijn dierbaren me ook ontzettend, stuk voor stuk positieve en sterke persoonlijkheden die het beste in me naar boven halen.

Wil jij Ellen Hoffmans als coach?Schrijf je in!