Ellen Mensink – Perik, 39

Maak jezelf (weer) trots

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
8.64 / 10

65 beoordelingen

BlessureBorstvoedingFeestjesHbo-niveauKind(eren)MuziekliefhebberParttime jobPsychomotorisch TherapeutSamenwonend

Ellen Mensink – Perik biedt een coachconsult aan in de volgende plaatsen

AlmeloDeventerEnschedeHengeloOldenzaal

Een consult met Ellen Mensink – Perik duurt 45 minuten en kost €50,-

Volg je Personal Body Plan en heb je interesse in een coachconsult? Boek een coachconsult

Coaches Ellen Mensink – Perik

Over coach Ellen Mensink – Perik

Hoi! Ik ben Ellen, 39 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze dochter van 2 in Twente. Ik ben afgestudeerd als Psychomotorisch Therapeut en sinds 2007 werkzaam als coördinator binnen de vrijetijds- en dagbesteding voor mensen met een beperking. Sport is altijd al erg belangrijk voor mij geweest. Ik heb van jongs af aan gekorfbald en ook een aantal jaren geschaatst. Wedstrijdsport was helemaal mijn ding en ik was dan ook super fanatiek.

Totdat ik een (chronische) rugblessure opliep. Ik moest definitief stoppen met korfbal. Dit vond ik vreselijk. Langzaamaan bewoog ik steeds minder, ik voelde me minder fit en energiek en ieder jaar kwam ik een kilo aan. Al zagen veel mensen het niet aan mij, ik voelde me er na een tijdje niet meer prettig bij. Januari 2016 ben ik gestart met mijn Personal Body Plan. Ik wist dat het voor mijn rug goed zou zijn mijn core te trainen. Krachttraining vind ik heerlijk en het verveelt niet.

Na een succesvol eerste halfjaar ben ik verder gegaan. Het ging zoals het bij vele anderen ook zal gaan, met ups en downs. Maar de eerste stap was gezet, en dat was een belangrijke drempel om overheen te stappen.

Durf jij ook je eigen uitdaging aan te gaan? Ik help je graag, met jouw eigen Personal Body Plan. Denk er nog even over na of ga de uitdaging gelijk aan.

Doe wat werkt voor jou, en wanneer jij er klaar voor bent… dan sta ik voor je klaar.

Ellen Mensink – Perik coacht de volgende plannen