Else van der Poel, 42

The best way to get things done is to simply begin

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
4.33 / 5
106 beoordelingen
ArubaBeachtennisBorstvoedingBuitenlandBurn-outCrossfitDepressieEmotie-etenFlexitariërHbo-niveauKind(eren)KookliefhebberMaatschappelijk werk en dienstverleningObstacle RunnerParttime jobSamenwonendSociaal pedagogisch MedewerkerTravelerVoedingsgedrag
Coaches Else van der Poel

Over coach Else van der Poel

Hi, ik ben Else. Samen met mijn man en 4 kinderen woon ik op het altijd zonnige eiland Aruba. Hier werk ik als maatschappelijk werkster binnen de GGZ. In mijn vrije tijd doe ik aan beachtennis, lees ik graag en probeer elke vakantie lekker te reizen. We kamperen graag in Amerika.

Na 4 zwangerschappen was mijn lichaam erg veranderd. Omdat ik wel van eten en drinken hou had ik veel moeite de kilo's eraf te krijgen. In 2017 besloot ik dat er wat moest gebeuren en ben ik begonnen aan Fat Burning met Personal Body Plan. Wauw, wat had ik snel mooie resultaten. Zonder honger te lijden, leuke @home trainingen en met zo af en toe gewoon dat drankje of etentje!

Deze eigen ervaring wil ik heel graag met anderen delen. Ik heb zelf zoveel geleerd van mijn Personal Body Plan traject, dat ik denk dat ik goed in staat ben anderen hierin te begeleiden. Ik ben enthousiast, open en gemotiveerd. Door mijn jarenlange werkervaring als maatschappelijk werker coach ik mensen om tot zelfontplooiing te komen. Uit de comfortzone stappen is spannend en eng maar met de juiste begeleiding kan je meer dan je denkt!

Wat deelnemers zeggen over Else van der Poel

Ik heb nu een betere mindset en kan met een gerust hart uiteten gaan

Else heeft mij vrijgelaten in mijn keuzes, maar is daarin ook altijd scherp geweest op wat werkt voor mij. Haar vragen, tips en opmerkingen hebben me verder geholpen in hoe ik nu dingen aanpak.

— Demy

Lees het persoonlijke verhaal van Demy

Door Personal Body Plan heb ik geleerd hoe ik kan doseren

Else motiveert me enorm door heel positieve feedback te geven en me aan te moedigen. Ze denkt echt met me mee!

— Laura

Lees het persoonlijke verhaal van Laura

Else van der Poel coacht de volgende plannen