Esther Klaps, 23

Excuses don't burn calories.

Kies Esther Klaps als coach
8.18 / 10

238 beoordelingen

BelgInternational Business
Coaches Esther Klaps

Over coach Esther Klaps

Ik ben Esther Klaps (IG: @estherkpt), 23 jaar en afkomstig van Bree, België. Zo’n 4 jaar geleden ben ik begonnen als Personal Body Coach, tijdens mijn studie International Business. Na mijn afstuderen heb ik besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en fulltime als zelfstandig personal coach te beginnen. Met mijn ervaring in zowel vetverbranding als spieropbouw wil ik jou ondersteunen in het bereiken van jouw doelen.

Op mijn 16de ben ik voor het eerst aan krachttraining gaan doen en meer op mijn voeding beginnen letten. In de jaren daaropvolgend, heb ik best wat geschommeld in kilo's. Zo kwam ik tijdens mijn uitwisselingsjaar in de VS flink wat bij, en enkele jaren later verloor ik dan weer heel wat spiermassa tijdens een uitwisselingssemester in Singapore. Mede door deze “jojo” ervaringen, heb ik geleerd hoe je de balans kan vinden.

Door mijn eigen ervaring snap ik hoe moeilijk het mentaal soms kan zijn om je doel te bereiken, en weet ik hoe ik mensen kan inspireren en motiveren om door te zetten. Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jou, zodat je nieuwe gewoontes ontwikkelt die ervoor gaan zorgen dat je ook op lange termijn resultaten blijft behalen. Ik kijk er naar uit om samen aan je doelen te werken! Hopelijk tot snel!

Wat deelnemers zeggen over Esther Klaps

Esther Klaps coacht de volgende plannen