Eva de Veer, 23

The best time for a new beginning is now

Nog maar 4 premium plekken beschikbaar Kies Eva de Veer als coach
0 / 10

0 beoordelingen

AlleenstaandFeestjesFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberOptimistTraveler
Coaches Eva de Veer

Over coach Eva de Veer

Hi, wat leuk dat je op mijn coach profiel kijkt!

Mijn naam is Eva, ben 23 jaar en woon in Nijmegen. In 2017 heb ik mijn Hbo opleiding afgerond en werk sindsdien fulltime als product developer. Ik ben altijd al sportief geweest en verschillende sporten gedaan van voetballen tot ballet. Sinds een aantal jaar sport ik actief in de gym en is krachttraining een passie geworden. Verder reis ik graag, hou ik van een glas wijn en ben ik verslaafd aan Tony Chocolonely.

Ik ben altijd al bewust bezig geweest met mijn voeding. Dat hield vaak in dat ik van maandag t/m vrijdag middag heel streng was en vervolgens in het weekend helemaal los ging. Hierdoor bleef de progressie uit en het zorgde voor veel frustraties. Daarom ben ik in 2016 begonnen met Personal Body Plan om een balans te vinden. Samen met mijn coach heb ik een lifestyle gecreƫerd, waarbij ik nog steeds kan genieten van een glas wijn en een stuk chocolade, maar toch mijn doelen behaal.

Als Personal Body Coach, wil ik jou ook helpen bij het vinden van een levensstijl die bij jou past. Wat je van mij kan verwachten is dat ik je ga helpen om aan jouw doelen te werken en het gewenste resultaat te behalen. Dit zal met veel ups en downs gaan, waarbij ik jouw luisterend oor zal zijn. Ik ben begripvol, maar ook doelgericht en direct. Samen gaan we de uitdaging aan, om het uiterste uit jezelf te halen.

Eva de Veer coacht de volgende plannen