Eva Luna Poorthuis

23 jaar

Interesses

Nutrition, Lifestyle, Krachttraining, reizen, nieuwe culturen ontdekken & muziek

Favoriete gerechten

Fruits & veggies, chocolade (Johnny Doodle for sure) en grote liefde voor PINDAKAAS!

Favoriete oefeningen

Chin-up, Hip Thrust, Romanian Deadlift en KAATSU training.

In mijn vrije tijd

Sporten, koken, concerten bezoeken, tijd spenderen met vrienden en familie, wandelen en reizen.

Social media

Instagram

Bio

Ik ben Eva Luna Poorthuis woonachtig in Arnhem. Ik beschik over een BBA in International Business Management. Daarnaast beschik ik over een aantal certificaten betreft het onderwerp Nutrition en Personal Training. Ik verbeter mijn skills door continue te blijven ontwikkelen door middel van het volgen cursussen en opleidingen. Ik ben erg gedisciplineerd, positief, gemotiveerd en probeer het beste uit het leven te halen. Maar dus ook uit jou! Ik heb een enorme liefde voor krachttraining en voeding. Favoriete plek, the gym, de keuken of leuke hotspots! Ohja en ik houd er van om nieuwe landen te ontdekken en kennis te maken met nieuwe culturen.

Ontmoet je coach

So who am I? Van jongs af aan al erg sportief. Van tennis, hockey, HIIT, hardlopen tot aan softbal, alle sporten deed ik wel. Door de jaren heen groeide mijn passie voor sport en voeding. Echter, er ontbrak altijd iets waardoor ik niet optimaal resultaat behaalde en progressie boekte. Toen ik ongeveer 18 jaar was begon mijn liefde voor krachttraining. In die jaren heb ik gewerkt met verschillende mensen die mijn hielpen met het ontwikkelen van de levensstijl die het beste werkt voor mij. Die heb ik nu gevonden en met blijvend resultaat! Eenmaal de juiste methode gevonden, is het eigenlijk heel simpel! Natuurlijk ben ik niet de enigste die deze oneindige rollercoaster van fabeltjes en pogingen ervaren heeft. Toen PBP mij vroeg of ik interesse had om coach te worden, aarzelde ik geen moment. Niets liever dan anderen verder helpen en ondersteunen bij het behalen van hun succes. Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt als online lifestyle coach onder andere bij een personal trainingsstudio. Maar heb ook mijn eigen bedrijfje. Tevens heb ik de Bayesian Bodybuilding personal trainingscursus en de Smart Personal Trainer Course gevolgd. Je bent immers nooit uitgeleerd! Dus what's next? Wil jij de stap maken en echt nu veranderen en doorpakken met blijvend resultaat? Dan ben ik ready om met jou de volgende stap te maken! Join #teamevaluna en wordt de happy you who's in there! Let's get the most out of it:).

Wat motiveert mij

Het motiveert mij om telkens een nieuwe uitdaging aan te gaan, doelen te stellen en uit mijn ‘’comfort zone’’ te stappen. Daarnaast haal ik mijn energie uit feedback en verbeteringen en deel ik deze energie graag met anderen op een positieve wijze.

Wil jij Eva Luna Poorthuis als coach?Schrijf je in!