Fé van Megen, 25

Your Mindset Is Everything

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
9.48 / 10

124 beoordelingen

BloggerCrossfitFestivalsHbo-niveauLeerkrachtMindfulnessOriginal en PremiumVegetariër

Fé van Megen biedt een coachconsult aan in de volgende plaatsen

BredaDen BoschRotterdamTilburg

Een consult met Fé van Megen duurt 45 minuten en kost €45,-

Volg je Personal Body Plan en heb je interesse in een coachconsult? Boek een coachconsult

Coaches Fé van Megen

Over coach Fé van Megen

Ik ben Fé, 25 jaar, woonachtig in het gezellige Breda met mijn vriend en verslaafd aan (pinda)kaas! Ik heb mijn opleiding religiestudies afgerond (en MEd) en geef drie dagen les op een middelbare school. Ik fitness al 2,5 jaar en ben sinds kort begonnen met crossfit. Ik ben enthousiast, knoei altijd met mijn eten, (te) eerlijk, feestbeest, leergierig, open-minded, houd van humor en (natuurlijk) sportief. Drie jaar geleden was ik het gym type: flink betalen, niks eruit halen.

Mijn leven draaide om feestjes, ik was moe en at slecht. Mijn patroon bestond uit insulinekicks. Genieten deed ik, maar ik ervoer veel stress doordeweeks. Ik had mijzelf in een negatieve cirkel gewerkt, waarin ik uitkeek naar het weekend. Toen kwam PBP op mijn pad. Perfect getimed. Mijzelf weer gezond en fit voelen! Sindsdien zijn mijn leven en mindset 180 graden omgedraaid. Ik sta vier keer per week in de gym. Ik heb een gebalanceerde levensstijl en voel me goed en gelukkig (en feest ook nog).

Voor mij gaat PBP over veel meer dan ‘fit en strak worden'. Fit worden heeft vooral te maken met het mentale proces dat je doormaakt. Gun jezelf deze ontwikkeling op fysiek, maar vooral op mentaal gebied. Doordat je aan jezelf gaat werken, zul je merken dat je op veel gebieden veranderingen door gaat maken. Your mindset is everything!

De steun en kracht die ik uit PBP gehaald heb, wil ik heel graag met je delen! Join #teamfittefeetjes!

Lees hier nog meer over mij: http://fevanmegen.nl/

Wat deelnemers zeggen over Fé van Megen

Die studentenkilo’s van de afgelopen jaren zijn er allemaal weer af en zelfs nog ietsje meer

Maar ik heb gewoon echt gemerkt dat het zo erg draait om de balans, planning, afweging en voorbereiding. Mijn Personal Body Coach heeft me daar heel goed bij geholpen.

— Simone

Lees het persoonlijke verhaal van Simone

Fé van Megen coacht de volgende plannen