Fleur Aarntzen

26 jaar

Interesses

Sport, voeding, werking van het menselijk lichaam

Favoriete gerechten

Italiaans (pizza/pasta), Hollandse andijviestamppot met spekjes, Ben & Jerry’s

Favoriete oefeningen

Lat Pulldown, Push-ups, Pull-ups.

In mijn vrije tijd

Sporten, vriendinnen, shoppen, relaxen

Social media

Instagram

Twitter

Bio

Ik ben Fleur Aarntzen en opgegroeid in Pannerden. Ik woon samen met mijn vriend in Arnhem en geniet van het leven. Ik ben (sinds mijn eigen lifestyle verandering) positief ingesteld en zie problemen als uitdagingen!

Ontmoet je coach

Al vanaf de start volg ik PBP op de voet via Social Media. Mezelf inschrijven was nooit echt aan de orde. Ik wilde het wel, maar ik dacht dat ik het zelf ook wel kon en vond het te duur. Ik was niet dik, ik sportte veel en at best gezond (toch?). Toch was ik niet tevreden wanneer ik in de spiegel keek, had ik vreetbuien en kon ik echt altijd en overal slapen. Door o.a. de artikelen die PBP publiceerde werd steeds bewuster van het feit dat alleen IK hier iets aan kon veranderen. Na het behalen van 2 HBO studies was het zo ver: ik kreeg van mijn vriend 6 maanden PBP cadeau. Vol enthousiasme ben ik gestart. Elke dag heb ik mezelf afgevraagd of hetgeen wat ik doe ook echt bij mij past, omdat ik een blijvend resultaat wilde realiseren. Dit werd na 4 weken al zichtbaar en ik voelde me fantastisch. De trainingen vond ik heerlijk. Eindelijk had ik het gevoel dat ik wist waar ik mee bezig was. Ook heb ik mindere periodes gehad, maar me niet uit het veld laten slaan. Ik ben nog steeds degene met de regie over mijn eigen leven. Naast mijn werkzaamheden als Personal Body Coach ben ik bezig met het opzetten van een fysiotherapie praktijk. Wederom een uitdaging die ik met beide handen aanpak!

Wat motiveert mij

Wat mij motiveert is de mentale verandering die mensen doormaken tijdens het veranderen van hun lifestyle. Mensen worden zelfverzekerder, gelukkiger en maken beslissingen waar ze voorheen niet eens van durfden te dromen!

Fleur Aarntzen is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach