Fran Taihuttu

25 jaar

Interesses

Marketing, innovatie, productiviteit, krachttraining, cultuur, films

Favoriete gerechten

Sushi, Moluks eten (à la mama), Indiaas, tapas, rijkgevulde salades, vezelrijke kwarktaart

Favoriete oefeningen

BILLEN (en benen): Hipthrust, rope pull through, deadlift, squat

In mijn vrije tijd

Krachttraining, hardlopen, koken, uit eten gaan, reizen, duiken, uitgaan, Netflix

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Het kan: genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft, maar toch resultaat behalen! Na mijn studentenleven heb ik een manier gevonden die voor mij werkt: ik ben verliefd geworden op het krachthonk, mijn koelkast staat vol kwark, kip, groente en fruit, máár ik geniet net zo van een buikvullend etentje met vrienden of lekkere wijntjes op het terras. Ik kan je helpen om ook die balans te vinden!

Ontmoet je coach

“From fatty to fitty” Een paar jaar geleden woog ik 78 kilo, wat behoorlijk wat is voor een jonge vrouw van 165 cm (oeps). Ik was dan ook liever lui dan moe en stond meerdere avonden per week in de kroeg. Ik heb 0% spijt van mijn studententijd, want het heeft me ook veel mooie dingen gebracht (verschillende commissies/besturen, een half jaar exchange naar Zuid-Afrika, etc.), maar het was duidelijk dat er werk aan de winkel was. Ik begon met hardlopen en het voorbereiden van bakjes eten. Daarna volgden bootcamp en groepslessen zoals bodypump. Mijn conditie ging met sprongen vooruit! Toch miste ik nog wat kennis en besloot ik in september 2015 te starten met Personal Body Plan. De eerste periode heb vooral aan fysieke progressie gemaakt: ik weeg inmiddels 18 kilo minder dan een paar jaar terug en pas heerlijk in een maatje 36. Wat ik nog veel belangrijker vind is de mentale progressie die volgde op deze fitte levensstijl: het zelfvertrouwen en de energie voor 10! Ik ben verliefd geworden op het krachthonk en kan er echt van genieten dat ik elke keer een beetje sterker wordt. Wat ik qua voeding zelf erg van belang vind is balans: 80% van de tijd voed ik mijn lichaam met de voedingsstoffen die het nodig heeft om te presteren en resultaat te behalen. De overige 20% voed ik mijn geest: ik eet dingen die ik heerlijk vind of ik doe zonder zorgen of schuldgevoel mee aan sociale activiteiten waarin eten en drinken centraal staat. Op deze manier kun je ‘gezond genieten’ en wordt het echt een lifestyle in plaats van een dieet. Ik kan je helpen om ook deze balans te vinden!

Wat motiveert mij

Naast dat ik stap voor stap steeds dichter bij de beste versie van mezelf kom, raak ik vooral gemotiveerd door de energie die gepaard gaat met deze lifestyle. Door bewust bezig te zijn met de vier peilers presteer ik niet alleen beter in de gym, maar ben ik ook een leuker en beter mens in mijn sociale omgeving en op het werk. Het doet zo veel voor me qua energie en humeur! Daarnaast vind ik ook veel motivatie in het inspireren en motiveren van mensen. Hoe fantastisch is het dat ik met mijn opgedane kennis en vaardigheden anderen mag bijstaan!

Fran Taihuttu is op dit moment niet beschikbaar.Kies een andere coach