Francoise van Isselmuden, 23

Met stilstaan kom je nergens dus ik help jou graag vooruit!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar E-mail deze coach
8.48 / 10

156 beoordelingen

Runner
Coaches Francoise van Isselmuden

Over coach Francoise van Isselmuden

Ik woon, werk en studeer in Amsterdam. Na mijn bachelor Life Sciences besefte ik dat ik graag verder wilde met mijn passie voor sporten en gezondheid. Daarom ben ik begonnen met de premaster Bewegingswetenschappen. Naast het studeren voor mijn premaster ben ik ook werkzaam als hardloop trainer. In mijn vrije tijd ren ik 's ochtends het liefst door het park of het bos en geniet ik 's avonds van een wijntje en goed eten. Balance is key, right? ;)

Tijdens mijn studieperiode vlogen de kilo's er aan. Hierdoor zat ik niet lekker in m'n vel. Ik was er klaar mee dus begon met hardlopen en mij te verdiepen in voeding. Door vervolgens krachttraining te combineren met het hardlopen ben ik veel verder gekomen (letterlijk en figuurlijk). Ik liep mijn eerste marathon, een aantal halve marathons, waarvan 2 zelfs in het buitenland en kan nu zelfs zeggen dat dit onderdeel van mijn werk is door mensen te helpen met schema's en trainingen!

Ik ga gestructureerd te werk en ben een team-player, zorgzaam, positief en draag dit graag over op anderen. Zowel mentaal als fysiek sterk worden en genieten van het proces. Personal Body Plan heeft mij sterker gemaakt, hierdoor ben ik positiever in het leven gaan staan, ben trots op mezelf en draag dit graag over om ook jou te helpen in je proces.

Wat deelnemers zeggen over Francoise van Isselmuden

Francoise van Isselmuden coacht de volgende plannen