Francoise van Isselmuden, 23

Met stilstaan kom je nergens dus ik help jou graag vooruit!

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
8.48 / 10

120 beoordelingen

Coaches Francoise van Isselmuden

Over coach Francoise van Isselmuden

Ik ben Francoise en vanaf februari heb ik tijdelijk mijn woning in het mooie Amsterdam verlaten om in Zuid-Spanje te gaan wonen. Na mijn bachelor Life Sciences besefte ik dat graag verder wil met mijn passie voor sporten en gezondheid en ik hoop dat ik dit deels in Spanje kan realiseren. In mijn vrije tijd ren ik het liefst door het park of het bos.

Tijdens mijn studieperiode vlogen de kilo's er aan. Hierdoor zat ik niet lekker in m'n vel. Ik was hier klaar mee dus begon met hardlopen en mij te verdiepen in voeding. Door vervolgens krachttraining te combineren met het hardlopen ben ik veel verder gekomen (letterlijk en figuurlijk). Ik liep mijn eerste marathon een aantal halve marathons, waarvan 2 zelfs in het buitenland en maak zo nu en dan schema's voor vrienden die beginnen met hardlopen!

Ik ga gestructureerd te werken en ben een team-player, zorgzaam, positief en draag dit graag over op anderen. Zowel mentaal als fysiek sterk worden en genieten van het proces. Personal Body Plan heeft mij sterker gemaakt, hierdoor ben ik positiever in het leven gaan staan, ben trots op mezelf en draag dit graag over om ook jou te helpen in je proces.

Wil jij Francoise van Isselmuden als coach?

Kies Francoise van Isselmuden als coach

Francoise van Isselmuden coacht de volgende plannen