Francoise van Isselmuden

22 jaar

Interesses

Hardlopen, fitness, eten, reizen en feestjes

Favoriete gerechten

Bananen, pannenkoeken, chocolade maar het liefst een combi van deze drie

Favoriete oefeningen

Hip thrust, deadlift

In mijn vrije tijd

Hardlopen, trainen in de Hub, buiten zijn, lekker eten en stappen

Social media

Facebook

Instagram

Bio

Ik ben Francoise 22 jaar en woon in het mooie Amsterdam. Daardoor heb ik het geluk dat je mij dagelijks in de Changing Life Hub kan vinden, om te werken en om te trainen. In mijn vrije tijd ren ik het liefst door het park of het bos. Ik ben een team-player, zorgzaam en positief en draag dit graag over op anderen.

Ontmoet je coach

Als kind sportte ik veel maar tijdens mijn studieperiode werden andere dingen veel belangrijker (de biertjes in de kroeg) en vlogen de kilo’s er aan. Herkenbaar? Hierdoor zat ik niet lekker in m’n vel. Ik was hier klaar mee dus begon met hardlopen en mij te verdiepen in voeding. Deze interesses groeide steeds meer. Toen ik begon met trainen voor hardloopwedstrijden en boeken ben gaan lezen over voeding ging ik mij steeds fitter en gelukkiger voelen. Door vervolgens krachttraining te combineren met het hardlopen ben ik veel verder gekomen (letterlijk en figuurlijk). Ik liep mijn eerste marathon een aantal halve marathons, waarvan 2 zelfs in het buitenland en maak zo nu en dan schema’s voor vrienden die beginnen met hardlopen! Het bleef moeilijk om balans te vinden tussen het werken aan mijn doelen en willen genieten van de avondjes met vrienden. Toen ik in 2016 begon met mijn Personal Body Plan heb ik mijn balans hierin gevonden, door een lifestyle te creëren waarin ik vrij ben om te doen en laten wat ik wil (de biertjes drinken in de kroeg) maar toch de doelen bereiken die ik voor ogen heb. Ik ga gestructureerd te werk en ik help jou daar ook graag mee. Join je mijn team en zie ik je snel in de Hub?!

Wat motiveert mij

Zowel mentaal als fysiek sterk worden en genieten van het proces. Personal Body Plan heeft mij sterker gemaakt, hierdoor ben ik positiever in het leven gaan staan, ben trots op mezelf en draag dit graag over om ook jou te helpen in je proces. "If you train hard, you'll not only be hard, you'll be hard to beat."

Wil jij Francoise van Isselmuden als coach?Schrijf je in!