Frank Boom, 27

Train smarter not harder, make life easy. Go for it.

Nog maar 1 Plus plek beschikbaar Kies Frank Boom als coach
4.7 / 5
77 beoordelingen
BodybuildingEconomieEmotie-etenFulltime jobHbo-niveauKookliefhebberNatuurliefhebberPowerliftingSamenwonendVoetbal
Coaches Frank Boom

Over coach Frank Boom

Samen met mijn vriendin (ook coach) en 2 honden woon ik Amersfoort. Ik houd ervan om mensen te stimuleren het maximale uit zichzelf te halen. Ik geniet van samen wandelen in de natuur. Verder ben ik Finance Consultant van beroep.

Door mijn drukke leven moet ik afwegingen maken tussen werk, sociaal leven en trainen. Balans is key. Door PBP is deze balans verbeterd en heb ik progressie kunnen boeken met het oog op de lange termijn. Resultaat: 10 kilo afgevallen en ik voel mij fitter dan ooit.

Ik had al veel ervaring op het gebied van training en was altijd al op zoek om mijzelf te verbeteren. Ik wilde de laatste puntjes op de i zetten op het gebied van voeding en training om vooral slimmer te trainen en te eten. Vroeger wilde ik te graag resultaat behalen. Tijdens die training was het alles of niets en op het gebied van training bijvoorbeeld deed ik teveel, weet ik nu.

Als jij er alles voor wilt doen, dan doe ik dat ook!

Verder vind ik het belangrijk om samen op zoek te gaan. Wat is haalbaar? Wat werkt voor jou? Denk in oplossingen. Kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. Gun jezelf ook dingen, probeer te blijven genieten. Je kan gerust af en toe minder ‘gezond’ voedsel eten. Probeer een omgeving te creëren waarin het wel lukt in plaats van te kijken wat niet kan of lukt. Alles is mogelijk.
Laten wij er samen voor gaan!

Wat deelnemers zeggen over Frank Boom

Ik ben blij met deze actievere en gezondere levensstijl

Ik ga me nu langzaamaan focussen op Muscle Building en daarvoor moet ik mijn mindset even flink omzetten. Voorlopig ben ik dus nog niet klaar, ook nog niet klaar met Frank.

— Tom

Lees het persoonlijke verhaal van Tom

Nu ben ik bezig met Personal Body Plan en het voelt top en heerlijk

Frank is een leuke vent. Hij geeft tips en vraagt regelmatig hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik kan altijd bij hem terecht met vragen en hij reageert snel. Ik ben ontzettend blij met hem!

— Mies

Lees het persoonlijke verhaal van Mies

Ik wil nooit meer zonder Personal Body Plan

Frank is een goeie vent en komt met bruikbare tips. Hij reageert snel en wijst me op de goede, maar ook op mijn slechte dingen.

— William

Lees het persoonlijke verhaal van William

Frank Boom coacht de volgende plannen