Gaby van der Windt, 26

Zie je lichaam als een mooi kunstwerk, dat alleen jij kan finetunen!

Nog maar 2 premium plekken beschikbaar Kies Gaby van der Windt als coach
8.9 / 10

22 beoordelingen

ApothekerEmotie-etenKrachttrainingMotorrijdenMuziekliefhebberParttime jobPrikkelbaar Darm SyndroomSamenwonendVoedingsgedragWo-niveau
Coaches Gaby van der Windt

Over coach Gaby van der Windt

Hoi! Ik ben Gaby van der Windt en in mijn dagelijkse leven apotheker in mijn woonplaats Apeldoorn. In de apotheek houd ik mij bezig met de gezondheid van mensen en geef ik leefstijladviezen. Hoewel ik medicijnen aflever is het natuurlijk altijd beter om medicijngebruik te voorkomen! Zelf houd ik erg van eten koken, maar buiten de deur eten vind ik ook heerlijk. Daarnaast doe ik drie keer per week krachttraining en heb ik langere tijd gevoetbald in een gezellig meidenteam.

Door mijn Prikkelbare Darm Syndroom ben ik jarenlang op zoek geweest naar een oplossing en heb ik van alles geprobeerd op het gebied van voeding. Toen ik de diagnose kreeg zat ik niet lekker in mijn vel en had ik geen goede relatie met voeding. In 2015 ben ik begonnen met Personal Body Plan en heb ik door de kennis die ik daar heb op gedaan inmiddels een goede balans gevonden. Deze balans kan voor iedereen verschillend zijn, dus doe vooral wat werkt voor jou!

Door mijn eigen ervaringen weet ik hoe zwaar het kan zijn en hoeveel tijd het kan kosten om een bepaald resultaat te bereiken. Niet opgeven en geduld hebben, dan ben je achteraf alleen maar trots op jezelf. Ik bied jou hierin de nodige ondersteuning en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we ervoor zorgen dat je gaat genieten van het proces en maken we het leuk! Met mijn positieve manier van coachen en mijn kennis en ervaring help ik je graag. Je doel bereiken, maar toch blijven genieten!

Gaby van der Windt coacht de volgende plannen